Weetjes

Wist u dat…

Bakkerij Aroma in 1929 voor het eerst haar deuren opende?

In die tijd ging opa Bekkers met paard en wagen lang de deuren. Nu bakken Marcel en Ellen Bekkers met dezelfde passie, bevlogenheid en liefde als hun voorgangers dagelijks talrijke bijzondere broodsoorten, vlaaien en seizoensgebonden lekkernijen.

Wij graag genieten van onze Limburgse natuur?

Wij besteden veel aandacht aan het vinden van de mooiste, eerlijkste en beste streekproducten, vers van het land. Want alleen zo kun je de lekkerste producten maken. De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg.

Wij voornamelijk gebruik maken van Limburgse streekproducten?

De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg: het Kollenberger speltgraan uit Beek, Urmond, Valkenburg, Schinnen en Voerendaal. Het fruit uit Bemelen, noten uit Ospel, zuivel uit Schimmert, mosterd uit Maastricht en Gulpen en Livarspek uit Echt.

Aroma staat voor liefde?

Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai. En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze, met alleen de beste ingrediënten voor u bakken. Wij werken veelal met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak.

Al onze lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken?

Al onze specialiteiten worden met liefde voor u gebakken in een stenen vloeroven. Dit geeft onze broden en vlaaien hun unieke smaak, geur en kleur geeft. Bezoek onze bakkerij en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen.

Vezelrijke voeding belangrijk is voor een goede gezondheid?

Voedingsvezels dragen bij aan een goede gezondheid. Ze zorgen voor een goede darmflora, die zorgt voor een goede weerstand, en stimuleren en bevorderen de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt één van de oudste graansoorten ter wereld is?

Spelt werd van oudsher gebruikt in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het werd later verdrongen door tarwe, die een hogere opbrengst heeft en niet gepeld hoeft te worden. Dit in tegenstelling tot spelt, waarbij na het dorsen het koren van het kaf gescheiden worden.

Spelt goed is voor het milieu?

Spelt stelt weinig eisen aan de bodem en gedijt in bijna elk klimaat. Het heeft minder bemesting nodig dan andere graansoorten en is minder vatbaar voor ziekten. Lekker en goed voor het milieu!

Spelt goed is voor een gezond lichaam?

Spelt zit boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, suikers en vetten. Stuk voor stuk componenten die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Spelt levert een positieve bijdrage aan de stofwisseling en het energiepeil van het lichaam.

Spelt bijdraagt aan een goede darmflora?

Spelt is makkelijk verteerbaar, wat een gunstig effect heeft op de darmflora. Deze zorgt op zijn beurt voor een goede weerstand en stimuleert en bevordert de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt past in een bewuste leefstijl?

Spelt is makkelijk verteerbaar en een goede bron van vitaminen en mineralen als fosfor, ijzer en zink. Spelt heeft een positiever effect op de bloedsuikerspiegel en op uw gewicht dan tarwe en de meeste andere graansoorten.

Vitamines en mineralen onmisbaar zijn?

Vitamines en mineralen komen in kleine hoeveelheden voor in ons voedsel, maar zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Spelt gezonder is dan tarwe?

Spelt lijkt veel op tarwe, maar bevat meer vetten en eiwitten en hogere gehaltes aan vitaminen en mineralen, die een positief effect hebben op de energiehuishouding. Bovendien geeft spelt 3% meer energie, doordat het zetmeel in het graan beter verteerd kan worden.

Spelt een positief effect heeft op de bloedsuikerspiegel?

Spelt bevat essentiële vetzuren en aminozuren. Deze hebben een evenwichtige invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor schommelingen in de bloedsuiker kunnen worden voorkomen.

Speltbroden gezonder zijn dan tarwebroden?

Speltgraan biedt een mooi en gezond alternatief voor dit tarwe. Maak een keuze uit ons ruime assortiment lekkernijen en proef en ervaar zelf de pure smaakbeleving van speltgraan: makkelijk verteerbaar en een bron van vitaminen en mineralen.

Spelt goed is voor hart- en bloedvaten?

Spelt bevat hoogwaardige, onverzadigde vetzuren en géén cholesterine. Spelt reinigt als het ware de bloedvaten en vermindert de kans op hartaandoeningen.

Spelt bijdraagt aan een goed humeur?

Spelt bevat essentiële aminozuren die in het lichaam de productie van hormonen activeren die ervoor zorgen dat we ons blij en gelukkig voelen.

Bakkerij Aroma uitsluitend Kollenberger spelt gebruikt?

Vroeger werd spelt in Sittard op de Kollenberg verbouwd. Inmiddels gebeurt dit op meer plaatsen, maar wij maken alleen gebruik van echt, Kollenberger speltgraan.

Spelt niet geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie?

Spelt bevat een hoog gehalte aan gluten. Dit is gunstig voor het bakken van het brood, maar niet goed voor mensen met een glutenintolerantie.

Spelt niet alleen lekker is in brood?

Bakkerij Aroma bakt heerlijke speltbroden, maar gebruikt spelt ook om overheerlijke vlaaien te bakken. Daarnaast kan spelt ook gebruikt worden om macaroni of andere pasta’s, koekjes, crackers en zelfs pizzabodems te maken. Deze producten zijn naast ons eigen assortiment ook te koop in onze bakkerij.

Wij een neus hebben voor Limburgse specialiteiten?

Voor lekker, eerlijk en Limburgs genieten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens lang en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen. In onze bakkerij vindt u ook verschillende soorten speltpasta, fruitsappen en lekkere jams.

Wij dol zijn op de seizoenen?

Wij laten ons ieder jaargetij opnieuw inspireren door al het lekkers van dat moment. Wat dacht u van zuurkoolvlaai met rookworst en Gulpener Mosterd? Of hartig speltbrood met boerenkool en worst? En ’s zomers is er natuurlijk overheerlijke fruitgebak. Lekker!

Contact

Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 – 531 3225
info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein

Facebook

Het wordt prachtig weer 🌞 dit weekend. We hebben een nieuwe focaccia, ideaal voor op de BBQ of bij een 🥗 zomerse sallade: Foccacia Italiaanse kruiden. Kom je 😋 proeven in onze winkel? ... See MoreSee Less

Het wordt prachtig weer 🌞 dit weekend. We hebben een nieuwe focaccia, ideaal voor op de BBQ of bij een 🥗 zomerse sallade: Foccacia Italiaanse kruiden. Kom je 😋 proeven in onze winkel?

 

Comment on Facebook

Mag ik nu al 1 reserveren voor morgen?😋

Helemaal van spelt? Patrick neem je er morgen dan eentje mee? 🙂

Okay, ik ben hangry. Kan ik deze voor morgen bestellen hmmmmmm.

Lekker als het van spelt is

Oohhhh lekkkkkkerrrrrr 😋😋😋

+ View more comments

Wist je dat?

- We bake 🍞 people Happy!😁 al 90 jaar -

Tot snel! Marcel & Ellen

www.bakkerij-aroma.com

#bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family
... See MoreSee Less

Wist je dat?

- We bake 🍞 people Happy!😁 al 90 jaar - 

Tot snel! Marcel & Ellen 

www.bakkerij-aroma.com 

#bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family

 

Comment on Facebook

Proficiat. Dat zegt genoeg, 90 jaar 👍💪

Gefeliciteerd 🎈🎈🎈🎈

GEFELICITEERD

Tot murge, ich kom murge op tied get vla hoale...

Tot murge, ich kom murge op tied get vla hoale...

+ View more comments

- Geschiedenis 🥖🍞 🥐 Bakkerij Aroma -

Het is vandaag #tb - terugblikken naar ons mooie bakkersvak. Wat gaat de tijd snel. We gaan jullie zo nu en dan meer vertellen over onze geschiedenis van 90 jaar - Bakkerij Aroma.

Heb je een leuke vraag? Altijd iets willen weten? Wij horen het graag. En zien je ook graag in onze winkel in Landgraaf.

Tot snel Ellen & Marcel 👩🍳 👨🍳

Bestel je brood via onze webshop:

www.bakkerij-aroma.com

#bread #food #bakkerij #cake #family
... See MoreSee Less

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

Regen of zonneschijn, voor een lekkere Bossche Bol is het altijd het goede weer 🙂 . Credits foto en prachtige servies en decoratie Ca-va interieur ... See MoreSee Less

Regen of zonneschijn, voor een lekkere Bossche Bol is het altijd het goede weer :-) . Credits foto en prachtige servies en decoratie Ca-va interieur

 

Comment on Facebook

Altijd lekker

Astrid De Ruiter De Weijer ook lekker

Proemevlaai (oftewel Pruimenvlaai 😊).....met wie ga jij een stukje eten? ... See MoreSee Less

Proemevlaai (oftewel Pruimenvlaai 😊).....met wie ga jij een stukje eten?

 

Comment on Facebook

😋😋😋

Oh wat lekker. Samen met mijn man natuurlijk opeten maar ja, we wonen helaas wat ver weg en hier niet verkrijgbaar

😋gisteren een kleintje in mijn uppie gegeten

Die ziet er super goed uit

Ich mit ellen en ilona😜

Mm mm...met mijn man 🤩

Met Annette 🤭

Oh lekker met Birgit Rovers

Wat kost zo iets lekkers wel? Om van te smullen zeg.

Mit de jonges van de Janse Bagge Bend...die zinge al 40 joar euver proemevla! Dan hubbe vr dr waal 2 neudig he Ton Meisen!?🤔

Amber 😃

+ View more comments

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

#Aroma90, we gaan na onze vakantie weer verder met feesten. Ook benieuwd wat ons volgende event wordt? Houd onze Facebook pagina in de gaten!! 🙂 ... See MoreSee Less

#Aroma90, we gaan na onze vakantie weer verder met feesten. Ook benieuwd wat ons volgende event wordt? Houd onze Facebook pagina in de gaten!! :-)

 

Comment on Facebook

De vorige activiteit was waaaanzin💖

Na een heerlijke vakantie zijn wij weer geopend. Zien we u zo?? 🍞🍰🥐 ... See MoreSee Less

Na een heerlijke vakantie zijn wij weer geopend. Zien we u zo?? 🍞🍰🥐

 

Comment on Facebook

Ha fijn, zaterdag weer verse broodjes, heerlijk 😁

Welcome home!!!

Welcome back! 😀

Monique Fransen-bies

Net besteld voor zaterdag ☺️

Jahoeee 🎉🎉

+ View more comments

- BESTEL VIA ONZE WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA 🥖 -

We een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. Snel en makkelijk.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel!

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
... See MoreSee Less

- BESTEL VIA ONZE WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA  🥖  -

We een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. Snel en makkelijk.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

 www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel! 

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf

Onze bakkerij is gesloten van 22-7 t/m 7-8.
We gaan uitrusten en van het mooie weer ☀️ genieten.
Ook namens onze 👨‍🍳 bakkers Marcel, Martijn en Nick, en onze dames in de winkel 🙋‍♀️ Annette, Celine, Lieke en Stefanie wensen wij u ook een fijne zomer toe. Tot 8 augustus, dan staan we weer voor u klaar!
Groetjes Marcel, Ellen en Veerle
... See MoreSee Less

Onze bakkerij is gesloten van 22-7 t/m 7-8.
We gaan uitrusten en van het mooie weer ☀️ genieten.
Ook namens onze 👨‍🍳 bakkers Marcel, Martijn en Nick, en onze dames in de winkel 🙋‍♀️ Annette, Celine, Lieke en Stefanie wensen wij u ook een fijne zomer toe. Tot 8 augustus, dan staan we weer voor u klaar!
Groetjes Marcel, Ellen en Veerle

 

Comment on Facebook

Fijne welverdiende vakantie

Hele Fijne Vacantie en Geniet ervan !!

Fijne vakantie! Genieten jullie er van! 🥂☀️

Geniet van deze welverdiende pauze

Geniet van jullie welverdiende vakantie! ☀️

Fijne vakantie allemaal!!

Een hele fijne vakantie gewenst 🌞 wensen Jos en Anny Kölker

Fijne vakantie en geniet er van

Fijne vakantie allemaal 😎😎

Fijne vakantie, geniet ervan! 🌞😎 😉

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie.

Fijne vakantie ☀️☀️

Geniet er lekker van

Fijne vakantie!! ☀️☀️☀️

fijne vakantie allemaal

Hele fijne vakantie!!!!

Fijne vakantie gewenst ☀️

Fijne vakantie gewenst!

Fijne vakantie!😎☀️🍹🌴🍷

Fijne vakantie 🍹🌞

Fijne vakantie

Fijne vakantie

Fijne vakantie!

Sjun vakans!😎🌞

Hele fijne vakantie 😃👍🏖🍹

+ View more comments

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

Vakantie!! Waar ga jij naar toe? 🙂 ... See MoreSee Less

Vakantie!! Waar ga jij naar toe? :-)

 

Comment on Facebook

Fijne vakantie voor julllie

Veel plezier geniet ervan 🏖

Fijne vakantie

Fijne vakantie xxx

😎😎😎😎

Ik ga naar England maar in September pas!! Geniet ervan samen 👍😀

Wij moeten nog even wachten!!

Fijne vakantie 😎

Enjoy!!!!

had ik dat geweten dan was ik ook mee gegaan naar hollywood

+ View more comments

In verband met vakantie is onze bakkerij gesloten van 22-7 t/m 7-8.
Heeft u nog iets nodig voordat we gesloten zijn bestel dan via ☎️ 045-5313225 of kom gezellig binnenlopen. We zijn vrijdag en zaterdag nog geopend!
... See MoreSee Less

In verband met vakantie is onze bakkerij gesloten van 22-7 t/m 7-8. 
Heeft u nog iets nodig voordat we gesloten zijn bestel dan via ☎️ 045-5313225 of kom gezellig binnenlopen. We zijn vrijdag en zaterdag nog geopend!

 

Comment on Facebook

Alvast een hele fijne en ontspannen vakantie 😎🌞

Alvast een fijne vakantie gewenst!,😎

Fijne vakantie allemaal

Fijne vakantie samen @!!

Fijne vakantie gewenst 😎😎

Fijne vakantie en heel veel plezier!

Fijne vakantie geniet ervan

Fijne vakantie! 👌😎👍

Fijne vakantie alvast🌴☀️!

Geniet van de rust! 🏖🧘🏼‍♀️

Geniet ervan!😎

Fijne vakantie. Het gebakje met de kruisbessen was heerlijk 😘😘😘 en dankjewel voor de tas

Prettige vakantie.

Veel plezier

ik zie strand stoelen zee en geen mens aanwezig is het dan zo warm daar

Alvast een hele fijne vakantie!!!

+ View more comments

☀️😍🍞 ZOMER WEDSTRIJD 🏖😋☀️

Heb jij onze te gekke shopping-bag al gekregen in de winkel of bij je bestelling via onze webshop?
Hij is er natuurlijk niet alleen om brood mee te komen halen maar kan iedere dag gebruikt worden. Hij is nl ideaal als boodschappentas, logeertas, zwemtas, yogatas, schoudertas, standtas, luiertas, speelgoedtas, weekendtas, winkeltas, schooltas 😉 want er gaat ontzettend veel in!
Neem jij hem mee op vakantie? Het maakt niet uit waar de reis heen gaat maar maak er een leuke foto van, stuur deze naar info@bakkerij-aroma.com en wie weet win jij na de vakantie een overheerlijk pakket uit onze bakkerij. We zijn benieuwd waar onze tas heen gaat deze zomer ⛵️✈️🚲 De winnaar wordt via facebook, eind augustus bekend gemaakt. Denk eraan dat je foto op facebook geplaatst kan worden.

Onze bakkerij is gesloten van 22-7 t/m 7-8, denk eraan op tijd te bestellen ☎️ 045-5313225

Veel succes 🍀
... See MoreSee Less

☀️😍🍞 ZOMER WEDSTRIJD 🏖😋☀️

Heb jij onze te gekke shopping-bag al gekregen in de winkel of bij je bestelling via onze webshop?
Hij is er natuurlijk niet alleen om brood mee te komen halen maar kan iedere dag gebruikt worden. Hij is nl ideaal als boodschappentas, logeertas, zwemtas, yogatas, schoudertas, standtas, luiertas, speelgoedtas, weekendtas, winkeltas, schooltas ;-) want er gaat ontzettend veel in!
Neem jij hem mee op vakantie? Het maakt niet uit waar de reis heen gaat maar maak er een leuke foto van, stuur deze naar info@bakkerij-aroma.com en wie weet win jij na de vakantie een overheerlijk pakket uit onze bakkerij. We zijn benieuwd waar onze tas heen gaat deze zomer ⛵️✈️🚲 De winnaar wordt via facebook, eind augustus bekend gemaakt. Denk eraan dat je foto op facebook geplaatst kan worden.

Onze bakkerij is gesloten van 22-7 t/m 7-8, denk eraan op tijd te bestellen ☎️ 045-5313225

Veel succes 🍀

 

Comment on Facebook

Oh yessss 😎☀️🌴

Afgelopen week voor een kleine 25 euro bestelling opgehaald, maar helaas ook geen tas gekregen

Wij hebben hem Ook nog niet mogen krijgen... zowel mams als ik halen frequent brood en laats nog gebak voor 35 man.

Heb al 2 x diverse brooden tegelijk gehaald maar nooit gekregen. Voor welk bedrag moet je minstens besteden? Zat steeds tussen de 12 en 18 euro. Weet niet of dat te laag is

Wist je dat?

- We bake 🍞 people Happy!😁 al 90 jaar -

Tot snel! Marcel & Ellen

www.bakkerij-aroma.com

#bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family
... See MoreSee Less

Wist je dat?

- We bake 🍞 people Happy!😁 al 90 jaar - 

Tot snel! Marcel & Ellen 

www.bakkerij-aroma.com 

#bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family
Bakkerij Aroma heeft een bericht gedeeld.
Bakkerij Aroma

Zin in een lekker kopje koffie met een stukje vlaai? Ga vandaag genieten bij Ut Sonneklukske. Morgen ook geopend!! ... See MoreSee Less

Zin in een lekker kopje koffie met een stukje vlaai? Ga vandaag genieten bij Ut Sonneklukske. Morgen ook geopend!!

 

Comment on Facebook

Ziet er overheerlijk uit.

Waar is dat

Bakkerij Aroma voelt zich positief bij Bakkerij Aroma.
Bakkerij Aroma

Kinder Vakantiewerk 2019 😊😍😊 Even papa helpen...... ... See MoreSee Less

Kinder Vakantiewerk 2019 😊😍😊 Even papa helpen......

 

Comment on Facebook

Inderdaad...goed bezig! #trotsepap

Goed bezig Veerle. 💕

Heitje voor een karweitje

Top👍💪☀️

Vacantiewerk goed zo!!

+ View more comments

Ons seizoen van Appel-rabarbervlaai loopt bijna ten einde. Wilt u nog even lekker smullen van deze vlaai wacht dan niet te lang. Bestellen mag altijd ☎️ 045-5313225
Credits Ca-va interieur voor servies en foto 😊
... See MoreSee Less

Ons seizoen van Appel-rabarbervlaai loopt bijna ten einde. Wilt u nog even lekker smullen van deze vlaai wacht dan niet te lang. Bestellen mag altijd ☎️ 045-5313225 
Credits Ca-va interieur voor servies en foto 😊

- BESTEL VIA ONZE WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA 🥖 -

We hebben een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. Snel en makkelijk.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel!

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
... See MoreSee Less

- BESTEL VIA ONZE WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA  🥖  -

We hebben een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. Snel en makkelijk.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

 www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel! 

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf

" I Need cake like always 🎂🍰🧁"

Now you know 🍞

Fijn weekend.

Ellen & Marcel #Landgraaf

Bestel je brood via onze webshop:
www.bakkerij-aroma.com

#food #cake #chocolate #chocolate #cake #party
... See MoreSee Less

 I Need cake like always 🎂🍰🧁

Now you know 🍞

Fijn weekend.

Ellen & Marcel #Landgraaf

Bestel je brood via onze webshop:
www.bakkerij-aroma.com

#food #cake #chocolate #chocolate #cake #party

 

Comment on Facebook

De appelcake die ik gisteren gekocht had was heerlijk 😋😋😋

Prettig weekend 😎😎

- D-day PowerVrouwen Vlaai met power Wedstrijd -

Netwerken en vlaai gaat hand in hand. Vandaar dat we de PowerVrouwen since 2009 official​ Zuid-Limburg hebben uitgenodigd voor een workshop vlaai maken en meer.... Kijken wie de beste vlaai maakt.

We zijn heel nieuwsgierig hoe dit gaat uitpakken!🍰🥨🤣😎🥳

We bake people happy #aroma90

We houden jullie op de hoogte!!!

Lieve groet Team Bakkerij Aroma #Landgraaf

www.bakkerij-aroma.com

#brood #banket #feest #90jaar #landgraaf #aroma90
... See MoreSee Less

- D-day PowerVrouwen Vlaai met power Wedstrijd -

Netwerken en vlaai gaat hand in hand. Vandaar dat we de PowerVrouwen since 2009 official​ Zuid-Limburg hebben uitgenodigd voor een workshop vlaai maken en meer.... Kijken wie de beste vlaai maakt. 

We zijn heel nieuwsgierig hoe dit gaat uitpakken!🍰🥨🤣😎🥳

We bake people happy #aroma90

We houden jullie op de hoogte!!!

Lieve groet Team Bakkerij Aroma #Landgraaf

www.bakkerij-aroma.com

#brood #banket #feest #90jaar #landgraaf #aroma90

 

Comment on Facebook

Veel plezier!

Veel plezier!

Load more