Weetjes

Wist u dat…

Bakkerij Aroma in 1929 voor het eerst haar deuren opende?

In die tijd ging opa Bekkers met paard en wagen lang de deuren. Nu bakken Marcel en Ellen Bekkers met dezelfde passie, bevlogenheid en liefde als hun voorgangers dagelijks talrijke bijzondere broodsoorten, vlaaien en seizoensgebonden lekkernijen.

Wij graag genieten van onze Limburgse natuur?

Wij besteden veel aandacht aan het vinden van de mooiste, eerlijkste en beste streekproducten, vers van het land. Want alleen zo kun je de lekkerste producten maken. De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg.

Wij voornamelijk gebruik maken van Limburgse streekproducten?

De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg: het Kollenberger speltgraan uit Beek, Urmond, Valkenburg, Schinnen en Voerendaal. Het fruit uit Bemelen, noten uit Ospel, zuivel uit Schimmert, mosterd uit Maastricht en Gulpen en Livarspek uit Echt.

Aroma staat voor liefde?

Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai. En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze, met alleen de beste ingrediënten voor u bakken. Wij werken veelal met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak.

Al onze lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken?

Al onze specialiteiten worden met liefde voor u gebakken in een stenen vloeroven. Dit geeft onze broden en vlaaien hun unieke smaak, geur en kleur geeft. Bezoek onze bakkerij en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen.

Vezelrijke voeding belangrijk is voor een goede gezondheid?

Voedingsvezels dragen bij aan een goede gezondheid. Ze zorgen voor een goede darmflora, die zorgt voor een goede weerstand, en stimuleren en bevorderen de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt één van de oudste graansoorten ter wereld is?

Spelt werd van oudsher gebruikt in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het werd later verdrongen door tarwe, die een hogere opbrengst heeft en niet gepeld hoeft te worden. Dit in tegenstelling tot spelt, waarbij na het dorsen het koren van het kaf gescheiden worden.

Spelt goed is voor het milieu?

Spelt stelt weinig eisen aan de bodem en gedijt in bijna elk klimaat. Het heeft minder bemesting nodig dan andere graansoorten en is minder vatbaar voor ziekten. Lekker en goed voor het milieu!

Spelt goed is voor een gezond lichaam?

Spelt zit boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, suikers en vetten. Stuk voor stuk componenten die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Spelt levert een positieve bijdrage aan de stofwisseling en het energiepeil van het lichaam.

Spelt bijdraagt aan een goede darmflora?

Spelt is makkelijk verteerbaar, wat een gunstig effect heeft op de darmflora. Deze zorgt op zijn beurt voor een goede weerstand en stimuleert en bevordert de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt past in een bewuste leefstijl?

Spelt is makkelijk verteerbaar en een goede bron van vitaminen en mineralen als fosfor, ijzer en zink. Spelt heeft een positiever effect op de bloedsuikerspiegel en op uw gewicht dan tarwe en de meeste andere graansoorten.

Vitamines en mineralen onmisbaar zijn?

Vitamines en mineralen komen in kleine hoeveelheden voor in ons voedsel, maar zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Spelt gezonder is dan tarwe?

Spelt lijkt veel op tarwe, maar bevat meer vetten en eiwitten en hogere gehaltes aan vitaminen en mineralen, die een positief effect hebben op de energiehuishouding. Bovendien geeft spelt 3% meer energie, doordat het zetmeel in het graan beter verteerd kan worden.

Spelt een positief effect heeft op de bloedsuikerspiegel?

Spelt bevat essentiële vetzuren en aminozuren. Deze hebben een evenwichtige invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor schommelingen in de bloedsuiker kunnen worden voorkomen.

Speltbroden gezonder zijn dan tarwebroden?

Speltgraan biedt een mooi en gezond alternatief voor dit tarwe. Maak een keuze uit ons ruime assortiment lekkernijen en proef en ervaar zelf de pure smaakbeleving van speltgraan: makkelijk verteerbaar en een bron van vitaminen en mineralen.

Spelt goed is voor hart- en bloedvaten?

Spelt bevat hoogwaardige, onverzadigde vetzuren en géén cholesterine. Spelt reinigt als het ware de bloedvaten en vermindert de kans op hartaandoeningen.

Spelt bijdraagt aan een goed humeur?

Spelt bevat essentiële aminozuren die in het lichaam de productie van hormonen activeren die ervoor zorgen dat we ons blij en gelukkig voelen.

Bakkerij Aroma uitsluitend Kollenberger spelt gebruikt?

Vroeger werd spelt in Sittard op de Kollenberg verbouwd. Inmiddels gebeurt dit op meer plaatsen, maar wij maken alleen gebruik van echt, Kollenberger speltgraan.

Spelt niet geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie?

Spelt bevat een hoog gehalte aan gluten. Dit is gunstig voor het bakken van het brood, maar niet goed voor mensen met een glutenintolerantie.

Spelt niet alleen lekker is in brood?

Bakkerij Aroma bakt heerlijke speltbroden, maar gebruikt spelt ook om overheerlijke vlaaien te bakken. Daarnaast kan spelt ook gebruikt worden om koekjes, crackers en zelfs pizzabodems te maken. Deze producten zijn naast ons eigen assortiment ook te koop in onze bakkerij.

Wij een neus hebben voor Limburgse specialiteiten?

Voor lekker, eerlijk en Limburgs genieten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens lang en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen. In onze bakkerij vindt u o.a. ook speltbloem en speltmeel voor de thuisbakker, fruitsappen en lekkere speltmuesli.

Wij dol zijn op de seizoenen?

Wij laten ons ieder jaargetij opnieuw inspireren door al het lekkers van dat moment. Wat dacht u van zuurkoolvlaai met rookworst en Gulpener Mosterd? Of hartig speltbrood met boerenkool en worst? En ’s zomers is er natuurlijk overheerlijke fruitgebak. Lekker!

Contact

Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 – 531 3225
info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223

Webshop Algemene Voorwaarden
Openingstijden

Maandag & Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Vrijdag: 08.00u tot 18.00u
Zaterdag: 07.00u tot 15.00u

Openingstijden tijdens feestdagen en vakanties kunnen afwijken. Houd hiervoor onze socials in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!
Ik ben
Facebook Feed
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

De eerste deegstukken zitten al in de puntrijskast. Onze bakkers zijn al aan het bakken om morgenvroeg de winkel gevuld te hebben. Om 7.00 uur zijn we weer geopend. Weltrusten en tot morgen...🍞🥯🍰 ... Bekijk meerZie minder

5 days ago

2 ReactiesComment on Facebook

Respect 👍dat vergeten we wel eens

Wat een tovenaars!

Na een heerlijke vakantie week zijn onze bakkers weer druk aan het bakken!
Tevens is het vandaag donderdag en dat betekend dat het broodjesdag is :-) 10 harde broodjes in 1 zak voor € 3,50‼️

De wegwerkzaamheden hebben zich verlaatst richting de Dormig dus vanuit die richting zult u een beetje moeten omrijden maar we zijn goed bereikbaar: 🅿️ parkeer uw auto op onze parkeerplaats of voor onze deur. Als u via de Graaf Johan Frederikstraat óf via de Sabastraat (bij de Ark) naar ons toe rijdt is dit geen enkel probleem😁
Tot zo in onze winkel.

Na een heerlijke vakantie week zijn onze bakkers weer druk aan het bakken!
Tevens is het vandaag donderdag en dat betekend dat het broodjesdag is 🙂 10 harde broodjes in 1 zak voor € 3,50‼️

De wegwerkzaamheden hebben zich verlaatst richting de Dormig dus vanuit die richting zult u een beetje moeten omrijden maar we zijn goed bereikbaar: 🅿️ parkeer uw auto op onze parkeerplaats of voor onze deur. Als u via de Graaf Johan Frederikstraat óf via de Sabastraat (bij de Ark) naar ons toe rijdt is dit geen enkel probleem😁
Tot zo in onze winkel.
... Bekijk meerZie minder

7 days ago
Nog even en het voorjaar komt er weer aan....op welke voorjaarsprodukten uit onze bakkerij verheug jij je het meest?

Nog even en het voorjaar komt er weer aan....op welke voorjaarsprodukten uit onze bakkerij verheug jij je het meest? ... Bekijk meerZie minder

1 week ago

4 ReactiesComment on Facebook

🍓🍓Aardbeienvlaai 😉

Knossos stokbrood 😋

Knossos stokbrood. Mmmmm

Mag ik vragen wat het product rechtsboven is?

😁Wij zoeken een nieuwe collega voor in onze winkel 🍞🥐

Heb je ervaring in een winkel, affiniteit met eten en kun je leuk met klanten omgaan? Dan is werken in een bakkerswinkel misschien iets voor jou. 
De werkdagen zijn van woensdag tot en met zaterdag waarin jouw uren, 20-24 uur, in overleg ingepland worden (zaterdag is een verplichte werkdag aangezien het dan het drukste is)
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het snijden en verkopen van brood, broodjes, vlaai, etc. 
Buiten het verkoopgedeelte ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de winkel, snijden van roggebroden, klaarleggen van bestellingen enz. Je neemt verder telefonisch bestellingen aan en staat klanten vriendelijk te woord.

Functie-eisen:
• Klantvriendelijkheid staat voorop bij jou.
• Doorzettingsvermogen en gedreven.
• Ervaring in een bakkerij is een pré.
• Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.
• Goed prioriteiten kunnen stellen.
• Verkoop ervaring.

Arbeidsvoorwaarden:
• Salaris / vergoedingen conform cao.

Stuur ons een mail met je cv, ovv Vacature, naar info@bakkerij-aroma.com en wie weet maken we snel kennis met elkaar.

😁Wij zoeken een nieuwe collega voor in onze winkel 🍞🥐

Heb je ervaring in een winkel, affiniteit met eten en kun je leuk met klanten omgaan? Dan is werken in een bakkerswinkel misschien iets voor jou.
De werkdagen zijn van woensdag tot en met zaterdag waarin jouw uren, 20-24 uur, in overleg ingepland worden (zaterdag is een verplichte werkdag aangezien het dan het drukste is)
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het snijden en verkopen van brood, broodjes, vlaai, etc.
Buiten het verkoopgedeelte ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de winkel, snijden van roggebroden, klaarleggen van bestellingen enz. Je neemt verder telefonisch bestellingen aan en staat klanten vriendelijk te woord.

Functie-eisen:
• Klantvriendelijkheid staat voorop bij jou.
• Doorzettingsvermogen en gedreven.
• Ervaring in een bakkerij is een pré.
• Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.
• Goed prioriteiten kunnen stellen.
• Verkoop ervaring.

Arbeidsvoorwaarden:
• Salaris / vergoedingen conform cao.

Stuur ons een mail met je cv, ovv Vacature, naar info@bakkerij-aroma.com en wie weet maken we snel kennis met elkaar.
... Bekijk meerZie minder

1 week ago
Wij gaan carnaval vieren en uitrusten. Daarom is onze bakkerij gesloten t/m 18 februari. Daarna gelden weer onze reguliere openingstijden. Deze kunt u vinden op www.bakkerij-aroma.com 

Onze prijswinnaars van dit weekend zijn hun Carnavalspakket op komen halen. Geniet ervan en inge sjunne Vasteloavend 🔴🟡🟢Image attachmentImage attachment

Wij gaan carnaval vieren en uitrusten. Daarom is onze bakkerij gesloten t/m 18 februari. Daarna gelden weer onze reguliere openingstijden. Deze kunt u vinden op www.bakkerij-aroma.com

Onze prijswinnaars van dit weekend zijn hun Carnavalspakket op komen halen. Geniet ervan en inge sjunne Vasteloavend 🔴🟡🟢
... Bekijk meerZie minder

3 weeks ago

7 ReactiesComment on Facebook

Ameseer ug ❤️💛💚👍

Euch eine gemütliche und fröhliche Zeit. 👍😂

Fijne vakantie!

Fijne vakantie ❤️💛💚

Meer laden

❤️💛💚We zijn vandaag geopend tot 15 uur en onze winkel ligt vol met allerlei lekkers!! Nog iets nodig voor Carnaval? Kom even binnenlopen of bestel telefonisch 045-5313225.
Sjunne Vasteloavend, Allaaf ❤️💛💚

❤️💛💚We zijn vandaag geopend tot 15 uur en onze winkel ligt vol met allerlei lekkers!! Nog iets nodig voor Carnaval? Kom even binnenlopen of bestel telefonisch 045-5313225.
Sjunne Vasteloavend, Allaaf ❤️💛💚
... Bekijk meerZie minder

3 weeks ago

2 ReactiesComment on Facebook

Direkt zum Reinbeissen. Gruss aus der Schweiz. 👍😀☺

🔴🟡🟢 De winnaars van ons Carnavalspakket zijn bekend!!!

Gefeliciteerd:

🔴 Sandra Wenders-Zweiphenning
🟡 Jeroen Liefrink
🟢 Claudia Peters

Voor jullie ligt morgen een Carnavalspakket klaar en deze kan tussen 7.00-15.00 uur opgehaald worden!
Niet gewonnen en toch zin in dit lekkers?? Ze zijn morgen nog te koop voor € 11,11. Loop rustig binnen, er is voldoende. Bestellen kan natuurlijk ook, bel ons dan even op ☎ 045-5313225

Veer wunsche uch inge sjunne vasteloavend!

🔴🟡🟢 De winnaars van ons Carnavalspakket zijn bekend!!!

Gefeliciteerd:

🔴 Sandra Wenders-Zweiphenning
🟡 Jeroen Liefrink
🟢 Claudia Peters

Voor jullie ligt morgen een Carnavalspakket klaar en deze kan tussen 7.00-15.00 uur opgehaald worden!
Niet gewonnen en toch zin in dit lekkers?? Ze zijn morgen nog te koop voor € 11,11. Loop rustig binnen, er is voldoende. Bestellen kan natuurlijk ook, bel ons dan even op ☎ 045-5313225

Veer wunsche uch inge sjunne vasteloavend!
... Bekijk meerZie minder

3 weeks ago

10 ReactiesComment on Facebook

Gefeliciteerd allemaal ❤️💛💚

Gefeliciteerd Winnaars!

Gefeliciteerd allemaal

Proficiat voor de winnaars.❤️💛💚

Gefeliciteerd ❤️💛💚

Sandra Wenders - Zweiphenning

Claudia Peters

Sandra Wenders - Zweiphenning je hebt gewonnen!

Hey Sandra Wenders - Zweiphenning DIE zijn lekker. Ook al eens een pakket gewonnen.. ❤️💛💚

Meer laden

🥸🤡 Vasteloavend kump eraan 🤠👨‍🚒

Dit betekend ook dat wij volgende week een weekje gaan Carnavalvieren/uitrusten en onze bakkerij gesloten is van 11 t/m 18 februari.

Heeft u nog wat nodig loop dan even binnen of bestel ☎️ 045-5313225.

🔴🟡🟢 AlaafImage attachment

🥸🤡 Vasteloavend kump eraan 🤠👨‍🚒

Dit betekend ook dat wij volgende week een weekje gaan Carnavalvieren/uitrusten en onze bakkerij gesloten is van 11 t/m 18 februari.

Heeft u nog wat nodig loop dan even binnen of bestel ☎️ 045-5313225.

🔴🟡🟢 Alaaf
... Bekijk meerZie minder

3 weeks ago

1 ReactieComment on Facebook

Geniet vd vakantie

🔴🟡🟢 Onze seizoens focaccia is met shoarma en rode uien. Ze zijn koud al heel erg lekker maar even opwarmen in de oven kan natuurlijk ook! U krijgt er van ons gratis een potje knoflooksaus bij. De foccacias zijn natuurlijk ideaal als bodempje voor of tijdens de optochten dit komend weekend 😉

🅿️ parkeer uw auto op onze parkeerplaats. Als u via de Graaf Johan Frederikstraat óf via de Sabastraat (bij de Ark) naar ons toe rijdt is dit geen enkel probleem. (Let op voor rondrijdende vrachtwagens 😁

🔴🟡🟢 Onze seizoens focaccia is met shoarma en rode uien. Ze zijn koud al heel erg lekker maar even opwarmen in de oven kan natuurlijk ook! U krijgt er van ons gratis een potje knoflooksaus bij. De foccacia's zijn natuurlijk ideaal als bodempje voor of tijdens de optochten dit komend weekend 😉

🅿️ parkeer uw auto op onze parkeerplaats. Als u via de Graaf Johan Frederikstraat óf via de Sabastraat (bij de Ark) naar ons toe rijdt is dit geen enkel probleem. (Let op voor rondrijdende vrachtwagens 😁
... Bekijk meerZie minder

3 weeks ago

5 ReactiesComment on Facebook

Voor wanneer je terug komt van Köln🎉 Arjen Grouls 😋😋

Gisteren gemaakt😋 in de oven, doormidden gesneden ijsbergsla en nog shoarma erbij gemaakt...buikje vol voor de ❤️💛💚😋

Pascal Leers hmmmm

Ralph ga halen 🤩

Roger Grijfrath 😋

Meer laden

❤️💛💚Carnavals pakket Va alles Get 💚💛❤️

We gaan 3 van deze super Carnavals pakketten weggeven!! Wat te doen om zon heerlijk pakket te winnen: Like onze pagina en deel dit bericht (en laat in de reacties even weten met wie jij dit pakket gaat delen met Carnaval 🤡)
Onder alle delers verloten wij 3 pakketten. De winnaars worden vrijdag 9 februari bekend gemaakt en het pakket mag dan op zaterdag 10 februari opgehaald worden in onze winkel.

Het Carnavals pakket bestaat uit:

❤️ 2 Strikken
💛 2 Berlinerbollen
💚 2 Appelbeignets
❤️ 3 Quarkinis

Het pakket kost slechts € 11,11 en is uiteraard ook te bestellen. Dit gaat het makkelijkste via ☎️ 045-5313225. (geen bestellingen in de reacties aub)

Heel veel succes!!

❤️💛💚Carnavals pakket "Va alles Get" 💚💛❤️

We gaan 3 van deze super Carnavals pakketten weggeven!! Wat te doen om zo'n heerlijk pakket te winnen: Like onze pagina en deel dit bericht (en laat in de reacties even weten met wie jij dit pakket gaat delen met Carnaval 🤡)
Onder alle delers verloten wij 3 pakketten. De winnaars worden vrijdag 9 februari bekend gemaakt en het pakket mag dan op zaterdag 10 februari opgehaald worden in onze winkel.

Het Carnavals pakket bestaat uit:

❤️ 2 Strikken
💛 2 Berlinerbollen
💚 2 Appelbeignets
❤️ 3 Quarkinis

Het pakket kost slechts € 11,11 en is uiteraard ook te bestellen. Dit gaat het makkelijkste via ☎️ 045-5313225. (geen bestellingen in de reacties aub)

Heel veel succes!!
... Bekijk meerZie minder

4 weeks ago

199 ReactiesComment on Facebook

Heerlijk voor onze vereniging waar we 3 dagen optocht meelopen. Heerlen Heerleheide en Landgraaf

Een heerlijk carnavalspakket die ik ga delen met mijn man...Alaaf

Als ik zou winnen, ga ik dit mooie pakket samen met mijn vriendin Marion Paffen opsmullen.

Dat wordt genieten 👍♥️💛💚

Cindy van Loo - Kole wij gaan deze wel delen he. Hele week al zin in

Lekker tijdens de optocht kijken! Kimberly Wijnen

Een heerlijk pakket, dat gaat altijd op. ❤️💛💚

Met ons tweeën lekker genieten!

Mmmm lekker ❤️💛💚🥳🍀

Ik deel het met mijn partner en de oppas van de hond

Lekker delen met de bewoners tijdens mijn werk met de carnaval 🙏🤞

Melanie Walschot Lekker.

Lekker lekker, ik deel graag met Faye Vossen , Cas Hetebrij en Thijs Hetebrij

Wat een leuke aktie 🥰 ik zou dit pakket delen met mijn dochtertje Djennah en mijn lieve oma Mia Knarren natuurlijk 😊🍀

Dat ziet er goed uit . ,,♥️💛💚Alaaf

Wow, maar dat is lekker. Heb er zin in. Ik ga ze delen met ons paarden clubje 👍🤞

Samen delen met de groep waar we de optocht mee kijken op zondag en dinsdag 🍀❤️🍀💛🍀💚🍀

Dit willen wij wel winnen! We delen het graag met onze lieve familie die 10feb op verjaardagsvisite komen met Carnaval dit jaar. Dit omdat we dan een 10-er in huis hebben! En ook ons Valentijns meisje dan haar feest viert ❤️💛💚 #10jaar #7jaar

Altijd lekker met of zonder visite!🥳🍀🤞🍀

Dat word thuis lekker genieten ❤️💛💚

Heerlijk...om te delen met mijn ouders als we samen de optocht kijken...

Voor het personeel van het Heereveld. Die met de carnaval moeten werken. ❤️💛💚

Heerlijk ik ga dat dan delen met mijn bezoek op mijn verjaardag op 9 februari dan wordt ik namelijk 4x11 Anja van den Bosch ❤️💛💚

Lekkerrrrrrrr Karin Scholtz Jolanda Flecken Te Brummelstroete

Heerlijk zijn die...dat gaat smullen worden voor onze groep C.V De Wally's...tijdens de grote optocht Landgraaf...❤️💛💚🍀

Meer laden

Laad meer