Weetjes

Wist u dat…

Bakkerij Aroma in 1929 voor het eerst haar deuren opende?

In die tijd ging opa Bekkers met paard en wagen lang de deuren. Nu bakken Marcel en Ellen Bekkers met dezelfde passie, bevlogenheid en liefde als hun voorgangers dagelijks talrijke bijzondere broodsoorten, vlaaien en seizoensgebonden lekkernijen.

Wij graag genieten van onze Limburgse natuur?

Wij besteden veel aandacht aan het vinden van de mooiste, eerlijkste en beste streekproducten, vers van het land. Want alleen zo kun je de lekkerste producten maken. De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg.

Wij voornamelijk gebruik maken van Limburgse streekproducten?

De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg: het Kollenberger speltgraan uit Beek, Urmond, Valkenburg, Schinnen en Voerendaal. Het fruit uit Bemelen, noten uit Ospel, zuivel uit Schimmert, mosterd uit Maastricht en Gulpen en Livarspek uit Echt.

Aroma staat voor liefde?

Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai. En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze, met alleen de beste ingrediënten voor u bakken. Wij werken veelal met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak.

Al onze lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken?

Al onze specialiteiten worden met liefde voor u gebakken in een stenen vloeroven. Dit geeft onze broden en vlaaien hun unieke smaak, geur en kleur geeft. Bezoek onze bakkerij en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen.

Vezelrijke voeding belangrijk is voor een goede gezondheid?

Voedingsvezels dragen bij aan een goede gezondheid. Ze zorgen voor een goede darmflora, die zorgt voor een goede weerstand, en stimuleren en bevorderen de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt één van de oudste graansoorten ter wereld is?

Spelt werd van oudsher gebruikt in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het werd later verdrongen door tarwe, die een hogere opbrengst heeft en niet gepeld hoeft te worden. Dit in tegenstelling tot spelt, waarbij na het dorsen het koren van het kaf gescheiden worden.

Spelt goed is voor het milieu?

Spelt stelt weinig eisen aan de bodem en gedijt in bijna elk klimaat. Het heeft minder bemesting nodig dan andere graansoorten en is minder vatbaar voor ziekten. Lekker en goed voor het milieu!

Spelt goed is voor een gezond lichaam?

Spelt zit boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, suikers en vetten. Stuk voor stuk componenten die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Spelt levert een positieve bijdrage aan de stofwisseling en het energiepeil van het lichaam.

Spelt bijdraagt aan een goede darmflora?

Spelt is makkelijk verteerbaar, wat een gunstig effect heeft op de darmflora. Deze zorgt op zijn beurt voor een goede weerstand en stimuleert en bevordert de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt past in een bewuste leefstijl?

Spelt is makkelijk verteerbaar en een goede bron van vitaminen en mineralen als fosfor, ijzer en zink. Spelt heeft een positiever effect op de bloedsuikerspiegel en op uw gewicht dan tarwe en de meeste andere graansoorten.

Vitamines en mineralen onmisbaar zijn?

Vitamines en mineralen komen in kleine hoeveelheden voor in ons voedsel, maar zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Spelt gezonder is dan tarwe?

Spelt lijkt veel op tarwe, maar bevat meer vetten en eiwitten en hogere gehaltes aan vitaminen en mineralen, die een positief effect hebben op de energiehuishouding. Bovendien geeft spelt 3% meer energie, doordat het zetmeel in het graan beter verteerd kan worden.

Spelt een positief effect heeft op de bloedsuikerspiegel?

Spelt bevat essentiële vetzuren en aminozuren. Deze hebben een evenwichtige invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor schommelingen in de bloedsuiker kunnen worden voorkomen.

Speltbroden gezonder zijn dan tarwebroden?

Speltgraan biedt een mooi en gezond alternatief voor dit tarwe. Maak een keuze uit ons ruime assortiment lekkernijen en proef en ervaar zelf de pure smaakbeleving van speltgraan: makkelijk verteerbaar en een bron van vitaminen en mineralen.

Spelt goed is voor hart- en bloedvaten?

Spelt bevat hoogwaardige, onverzadigde vetzuren en géén cholesterine. Spelt reinigt als het ware de bloedvaten en vermindert de kans op hartaandoeningen.

Spelt bijdraagt aan een goed humeur?

Spelt bevat essentiële aminozuren die in het lichaam de productie van hormonen activeren die ervoor zorgen dat we ons blij en gelukkig voelen.

Bakkerij Aroma uitsluitend Kollenberger spelt gebruikt?

Vroeger werd spelt in Sittard op de Kollenberg verbouwd. Inmiddels gebeurt dit op meer plaatsen, maar wij maken alleen gebruik van echt, Kollenberger speltgraan.

Spelt niet geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie?

Spelt bevat een hoog gehalte aan gluten. Dit is gunstig voor het bakken van het brood, maar niet goed voor mensen met een glutenintolerantie.

Spelt niet alleen lekker is in brood?

Bakkerij Aroma bakt heerlijke speltbroden, maar gebruikt spelt ook om overheerlijke vlaaien te bakken. Daarnaast kan spelt ook gebruikt worden om macaroni of andere pasta’s, koekjes, crackers en zelfs pizzabodems te maken. Deze producten zijn naast ons eigen assortiment ook te koop in onze bakkerij.

Wij een neus hebben voor Limburgse specialiteiten?

Voor lekker, eerlijk en Limburgs genieten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens lang en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen. In onze bakkerij vindt u ook verschillende soorten speltpasta, fruitsappen en lekkere jams.

Wij dol zijn op de seizoenen?

Wij laten ons ieder jaargetij opnieuw inspireren door al het lekkers van dat moment. Wat dacht u van zuurkoolvlaai met rookworst en Gulpener Mosterd? Of hartig speltbrood met boerenkool en worst? En ’s zomers is er natuurlijk overheerlijke fruitgebak. Lekker!

Contact

Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 – 531 3225
info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein

Facebook

Heeft u onze Panettone tulband al gezien? Deze heerlijke cake is een lust voor het oog (en uw mond). Hij wordt geleverd in een mooie doos dus ook nog eens perfect om kado te geven. We gaan er eentje weggeven. Like deze post en tag in de reacties iemand die deze tulband van u kado krijgt. Vrijdag maken we de winnaar bekend die deze tulband zaterdag mag ophalen. Succes!! ... See MoreSee Less

Heeft u onze Panettone tulband al gezien? Deze heerlijke cake is een lust voor het oog (en uw mond). Hij wordt geleverd in een mooie doos dus ook nog eens perfect om kado te geven. We gaan er eentje weggeven. Like deze post en tag in de reacties iemand die deze tulband van u kado krijgt. Vrijdag maken we de winnaar bekend die deze tulband zaterdag mag ophalen. Succes!!

 

Comment on Facebook

Mariet Poschkens vind dit lekker en kan dit ook weer goed bijten met haar nieuwe bijtertjes

Lekker!! Doe graag mee voor mijn moeder Mien Kessels 👍🏻

Judith Jansen omdat ze is geslaagd voor de opleiding voor ehbo instructeur

Kijk Dylan Lemmens echt iets voor jouw en Tristan kunnen jullie smullen

Esmee Helsen, zal ze vast lekker vinden🤗

Janna Lardinois kunnen we deze maandag op het werk eten! 😱#inthemoodforfood #alleenmaarliefdevooreten 😍

We zitten er nu van te genieten. Hij is heerlijk!

Zou perfekt zijn voor mijn mannetje die as Vrijdag jarig is! Kunnen we er heerlijk van genieten! He Annie Kolker?

Ja Mellanie Daemen dat zou heerlijk zijn als we deze lekker uitziende tulband winnen dan brengen wij hem mee naar de verjaardag van onze zoon Danny, nu maar 👍👍👍

Rita van der Mark, wil jij deze ook graag winnen? Om van te genieten tijdens de kerstdagen?

Ziet er prachtig uit!!

Mia Rijpkema kan ze met de kerst lekker smullen met haar man en kinderen en kleinkinderen. Dat verdient ze wel na deze drukke laatste 2 maanden voor haar 🍀🍀🍀

Rolf Jurgen deze zou jij wel heel erg lekker vinden toch? Met een knipoog naar Italië

Marjo Jacobs en Hans Jacobs krijgen deze cadeau omdat ze er altijd voor ons zijn 😘

Mijn moeder van bijna 90 jaar

Patries Wiermans-Buijs om er samen met haar mannetje pascal en de kinderen Steyn en Evy van te smullen tijdens de kerstdagen. Eindelijk even family-time.🤶🎄🎅🍀

Om te delen met mijn echtgenote omdat wij 43 jaar getrouwd zijn, zodat wij er heerlijk van kunnen genieten.

Die ziet er prachtig uit.... als wij deze mogen winnen, dan pronkt die kerst avond op tafel... 🎄

Ik gun hem mijn moeder Betty Huppertz, ze gaat vandaag met pensioen en is morgen jarig! Een dubbel, en bijzonder!, feest! 🎉😊🎉

Hij ziet er heerlijk uit 🎅🌲

Nou deze zou ik eerst zelf willen proberen.....

Daphne Brauers, Roger America, Jessica Brauers, SaschaHartmann

Voor fam. Dingena wat zullen ze smullen,

Mijn dochter die door omstandigheden geen kerst kan vieren met de hele familie

Ja zou lekker zijn.

+ View more comments

Aangepaste openingstijden rond Kerst en Oud&Nieuw!
U kunt uw bestellijst voor Kerstmis inleveren t/m woensdag 19-12 🙂
... See MoreSee Less

Aangepaste openingstijden rond Kerst en Oud&Nieuw!
U kunt uw bestellijst voor Kerstmis inleveren t/m woensdag 19-12 :-)

Hallo Facebook Vrienden,

Wij zoeken (micro) #foodie bloggers en #vloggers 🤳🤳🤳 uit de regio #parkstad #heerlen #landgraaf. Wij bestaan in 2019 - 90 jaar #aroma90 en willen dat graag met jullie vieren.

Lijkt je dat een leuke belevenis stuur dan een mail naar info@bakkerij-aroma.com
Party time met heel veel lekkers!

Tot snel! Marcel & Ellen

www.bakkerij-aroma.com

#bakery #treatyoself #bakerylove #lovefood #foodblogger #bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family
... See MoreSee Less

Hallo Facebook Vrienden,

Wij zoeken (micro) #foodie bloggers en #vloggers 🤳🤳🤳 uit de regio #parkstad #heerlen #landgraaf. Wij bestaan in 2019 - 90 jaar #aroma90 en willen dat graag met jullie vieren. 

Lijkt je dat een leuke belevenis stuur dan een mail naar info@bakkerij-aroma.com 
Party time met heel veel lekkers! 

Tot snel! Marcel & Ellen 

www.bakkerij-aroma.com 

#bakery #treatyoself #bakerylove #lovefood #foodblogger #bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family

 

Comment on Facebook

Simone Zon 🤩 wat denk je ervan? Vloggende buufs in actie bij het aanvullen van de brood voorraad

Paul Gielen

Laurie,niks voor jou?

Maya de Weerdt

Chantal van Eupen

Kelly Heuts mss iets voor jou?

Rianne Bronsveld-Bonnema iets voor belles in balans?

Astrid Petit-Offermans!

Meike Jacobs ik moet meteen aan jou denken ✌🤣

+ View more comments

Wist u dat wij onze Kerststollen ook maken van Spelt? Van heinde en verre komen de mensen ieder jaar weer naar ons toe voor die heerlijke stol. Uiteraard verpakt in een mooie doos zodat het ook een mooi Kerstcadeau is voor vrienden, familie of die lieve buurvrouw. Stollen hebben we altijd op voorraad maar zijn uiteraard ook te bestellen. U kunt de Kerst bestellijst in leveren t/m woensdag 19 december. ... See MoreSee Less

Wist u dat wij onze Kerststollen ook maken van Spelt? Van heinde en verre komen de mensen ieder jaar weer naar ons toe voor die heerlijke stol. Uiteraard verpakt in een mooie doos zodat het ook een mooi Kerstcadeau is voor vrienden, familie of die lieve buurvrouw. Stollen hebben we altijd op voorraad maar zijn uiteraard ook te bestellen. U kunt de Kerst bestellijst in leveren t/m woensdag 19 december.

 

Comment on Facebook

Die komen we zeker nog halen om mee te nemen op vakantie 😋 altijd heerlijk!

Zijn ze lactose vrij?

Jammie ze zijn zòòòo lekker.😄😄😄😄

Martina Kemmerling

We hebben er even op moeten wachten maar hij is er weer...Sachertorte. Chocoladecake met chocolade ganache, overgoten met pure chocolade...het water loopt me in de mond. Uiteraard ook te bestellen via de Kerst bestellijst. Deze is in te leveren t/m woensdag 19 december. ... See MoreSee Less

We hebben er even op moeten wachten maar hij is er weer...Sachertorte. Chocoladecake met chocolade ganache, overgoten met pure chocolade...het water loopt me in de mond. Uiteraard ook te bestellen via de Kerst bestellijst. Deze is in te leveren t/m woensdag 19 december.

 

Comment on Facebook

PattySchoormans, bbedoel. Je die? 😍

Die is echt heerlijk!

Patrick Elsbergen😋😍

Rudger Uffing wanneer ga je er een halen😋😁

PeggyenTim Ancion die heb jij lang gezocht...

😳🤭.....dat is volgens mij lekker

+ View more comments

Heeft u ons Kerstboom cakeje met amandelstaafjes al geprobeerd? Speciaal voor u gemaakt van spelt. Hij staat ook op de bestellijst voor Kerst. Deze is in te leveren t/m woensdag 19 december. 🙂 ... See MoreSee Less

Heeft u ons Kerstboom cakeje met amandelstaafjes al geprobeerd? Speciaal voor u gemaakt van spelt. Hij staat ook op de bestellijst voor Kerst. Deze is in te leveren t/m woensdag 19 december. :-)

 

Comment on Facebook

Ook al weer een plaatje om te zien.

Die ziet er heerlijk uit

- NEW WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA 🥖 -

We hebben sinds kort ook een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel!

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
... See MoreSee Less

- NEW WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA  🥖  -

We hebben sinds kort ook een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. 

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

 www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel! 

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

Frankfurtercake. ... See MoreSee Less

Frankfurtercake.

 

Comment on Facebook

Ohh lekker 😋

Lian Telgenkamp nog eens een woensdagochtend plannen?

Worsjes

Dames dit een koek ik heb het recept van de echte frankfurterkras hij heeeeeeell erg lekker en een beetje meer om wat flink te worden maar dat is niet zoooooo erg vind ik ????

Wat zit erin en omheen?

Altijd. Heerlijk.

Sodeju dat zie goed uit

Hij was echt hééééérlijk! 😋

Oh die vind ik lekker !😋

Is gewoon verrukkelijk.

Ziet er overheerlijk uit.

Prachtig!

Oh...dat is lekker, kan ik die bestellen voor de kerstdagen?

+ View more comments

De allerlaatste dag en dan moeten we er weer 11 maanden op wachten.... Onze onovertroffen Speculaastaartjes. Wees er snel bij want OP=OP.
Vandaag zijn wij tot 17.00 uur geopend i.v.m. pakjesavond
... See MoreSee Less

De allerlaatste dag en dan moeten we er weer 11 maanden op wachten.... Onze onovertroffen Speculaastaartjes. Wees er snel bij want OP=OP.
Vandaag zijn wij tot 17.00 uur geopend i.v.m. pakjesavond

 

Comment on Facebook

Was lekker😋😊

Mmmmmmmm heel verleidelijk

Mmm😋

Tip hou hem het hele jaar erin👍👍👍 Dan hoef je geen 11 maanden te wachten.

+ View more comments

Pieten chocolaatjes, echt lekker voor in de schoen :-).
Ik weet wel een Pietje die ik daar blij mee kan maken. Jij ook?
... See MoreSee Less

Pieten chocolaatjes, echt lekker voor in de schoen :-).
Ik weet wel een Pietje die ik daar blij mee kan maken. Jij ook?

Taai taai, met of zonder suiker. Welke is jouw favoriet?
Vandaag en morgen nog te koop in onze bakkerij! Wie ga jij er mee verrassen? 🙂
... See MoreSee Less

Taai taai, met of zonder suiker. Welke is jouw favoriet?
Vandaag en morgen nog te koop in onze bakkerij! Wie ga jij er mee verrassen? :-)

Hoor wie klopt daar kinderen.....
Vandaag en morgen nog allerlei Sinterklaas lekkers te koop in onze bakkerij, kom je ook proeven?
... See MoreSee Less

Hoor wie klopt daar kinderen.....
Vandaag en morgen nog allerlei Sinterklaas lekkers te koop in onze bakkerij, kom je ook proeven?

 

Comment on Facebook

Wat leuk! Durf het bijna niet te vragen...Ja of nee?

Jeugdherrinneringen😊

Hallo Facebook Vrienden,

Wij zoeken (micro) #foodie bloggers en #vloggers 🤳🤳🤳 uit de regio #parkstad #heerlen #landgraaf. Wij bestaan in 2019 - 90 jaar #aroma90 en willen dat graag met jullie vieren.

Lijkt je dat een leuke belevenis stuur dan een mail naar info@bakkerij-aroma.com
Party time met heel veel lekkers!

Tot snel! Marcel & Ellen

www.bakkerij-aroma.com

#bakery #treatyoself #bakerylove #lovefood #foodblogger #bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family
... See MoreSee Less

Hallo Facebook Vrienden,

Wij zoeken (micro) #foodie bloggers en #vloggers 🤳🤳🤳 uit de regio #parkstad #heerlen #landgraaf. Wij bestaan in 2019 - 90 jaar #aroma90 en willen dat graag met jullie vieren. 

Lijkt je dat een leuke belevenis stuur dan een mail naar info@bakkerij-aroma.com 
Party time met heel veel lekkers! 

Tot snel! Marcel & Ellen 

www.bakkerij-aroma.com 

#bakery #treatyoself #bakerylove #lovefood #foodblogger #bakers #baguette #breadahead #realbread #ambachtelijk #bakker #family

 

Comment on Facebook

Lotte Franck

Melanie Derkx😃

Hallo Ellen wat houdt dit in.

Belles in Balans 😍

Geknipt voor Renée, ik heb haar al bericht 🤗

Ymke Fiddelaarsiets voor jou??

Kylie Schutz

Esmeé Meertens en Dylan Scheffer iets voor jullie

+ View more comments

Een praliné stoomboot-bonbon, € 2,25 per stuk.
Leuk om kado te geven (aan je zelf mag natuurlijk ook 😉 )
... See MoreSee Less

Een praliné stoomboot-bonbon, € 2,25 per stuk.
Leuk om kado te geven (aan je zelf mag natuurlijk ook ;-) )

 

Comment on Facebook

Super leuk snel langs komen. 😁

Ori, gevaarlijk. Gevaarlijk lekker natuurlijk.

Schoenkadootjes, surprises of Sinterklaas-lekkers we hebben het allemaal. Desgewenst pakken we het leuk voor u in. Wie mag Sinterklaas niet overslaan dit jaar? ... See MoreSee Less

Schoenkadootjes, surprises of Sinterklaas-lekkers we hebben het allemaal. Desgewenst pakken we het leuk voor u in. Wie mag Sinterklaas niet overslaan dit jaar?

 

Comment on Facebook

Nicole Bloemen Nicole Trags Daniela de Jonge Sabrina Daniel En de Kids Joyce Kusters

Ike ike ike.🎁

Yvette Jansen

Dagmar Hermsen

😍

Arno Steins, Connor Pestel

😋😍

+ View more comments

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

Speculaasstaaf, uit onze poll kwam hij als favoriet naar voren! ... See MoreSee Less

Speculaasstaaf, uit onze poll kwam hij als favoriet naar voren!

 

Comment on Facebook

Lekker

Ziet er ook verrukkelijk uit!

- Ellen B-day 🎂🍰🍾 -

Hallo Allemaal,

Psssst we mogen het eigenlijk niet plaatsen. Maar onze PowerVrouw Ellen Bekkers-Timmers is vandaag jarig. En dat willen we dan ook graag delen.

Geniet van je verjaardag en je dag.

Hiep hiep Hoera....🍰🎂

Team Bakkerij Aroma #Landgraaf
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Dat de taart mag smaken 🎉🎉🎉🎉een fijne dag gewenst

Van harte proficiat en maak er nog een leuke dag van!! Dikke kus Marc

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Ellen!! Een hele mooie dag vandaag 🎈🎊🎉🎁🎂

Hieperdepiep....proficiat! 😘

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne 🌞 nnige dag gewenst met je familie 💐 🎉 🎂

Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag. 🎉🎂🎊

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie dag van

Happy Birthday Ellen!🍰🍷🍾🎉

van harte proficiat 🎂🍰

Gefeliciteerd 🎉 🍰 🎁 maak er een kei leuke dag van 😉

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag !!!🎂🎂🎂🎂🎂🎊🎉

Proficiat powervrouw

Van harte gefeliciflapstaart met je verjaardag lieverd 😘😘😘

Goedemorgen Ellen, van harte gefeliciteerd met Uw verjaardag en nog vele gezonde jaren gewenst samen met Uw gezin, familie leden, en het hele team van de bakkerij, wenst U Tiny en Jan Engelen uit de Ruitersstraat.

Gefeliciteerd lieve Ellen en een hele fijne dag vandaag 🎈🎁🎂

Van harte gefeliciteerd! We wensen je een goed nieuw levensjaar toe! Maak er met z'n allen een leuke dag van! xxx

Gefeliciteerd Ellen !!! Leuke foto's !!

Gefeliciteerd Ellen maak er een gezellige dag van 🎉🎉🎉🍷🍷🍷

Hartelijk gefeliciteerd en een hele leuke dag gewenst! 🎉✨🎈

Proficiat Ellen 🎉🎂🎈

Gezellige dag gewenst en er wordt vast een speciale vlaai gebakken voor de jarige?

Van harte gefeliciteerd een leuke dag

Proficiat Ellen 🎂🎉

Gefeliciteerd Ellen!! Fijne verjaardag 😘

+ View more comments

Nog op zoek naar lekkere Sinterklaaskadootjes? Wij hebben heel veel lekkers! Wat te denken van dit snoephuisje met chocolade sintjes en pietjes erin? Compleet € 6,50. ... See MoreSee Less

Nog op zoek naar lekkere Sinterklaaskadootjes? Wij hebben heel veel lekkers! Wat te denken van dit snoephuisje met chocolade sintjes en pietjes erin? Compleet € 6,50.

 

Comment on Facebook

Geweldig met echte zwartepieten !

Wat zit er precies in?

- NEW WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA 🥖 -

We hebben sinds kort ook een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel!

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
... See MoreSee Less

- NEW WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA  🥖  -

We hebben sinds kort ook een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. 

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

 www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel! 

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf

*NIEUW* Ons 6 persoons Pietentaartje gemaakt van een zachte bodem met tiramisu bavaroise en versierd met chocolade kruidnoten. Hmmmmm...... (o ja, om 12 uur maken we de winnaar van het speculaas taartje bekend!!) ... See MoreSee Less

*NIEUW* Ons 6 persoons Pietentaartje gemaakt van een zachte bodem met tiramisu bavaroise en versierd met chocolade kruidnoten.  Hmmmmm...... (o ja, om 12 uur maken we de winnaar van het speculaas taartje bekend!!)

 

Comment on Facebook

Hallo Ellen, wat kost dat taartje, en is het mogelijk om zo'n taartje te bestellen voor dinsdag 4 december. Groetjes Jan Engelen.

Laat maar komen dat speculaastaartje OnZe lani wordt dr blij van op de verjaardag

Oooo jammer, kom nu pas op fb, te laat, maar het ziet er heerlijk uit, jammie 👍

Ziet er lekker uit! Nog ff duimen voor t speculaastaartje, die lijkt me ook overheerlijk!

Ja lekker morgen met de kleinkinderen samen smullen ervan .

Ja, die wil ik wel voor mijn lieve kleindochter Norah 😍

Daar zullen de kinderen van smullen als we zouden winnen

Zou heerlijk zijn om van te genieten tijdens de intocht van Sinterklaas! 🥳

Dat zou mijn kleindochter van3 jaar heerlijk vinden,smullen van een taart tijdens het kijken van de intocht van haar grote vriend🤩

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in m'n schoentje, gooi wat in m'n laarsje. Dank u, Sinterklaasje. 🎁

Lekker voor bij de koffie morgen na de intocht van de Sint in Brunssum. Samen genieten met de kleinkinderen.

die ziet er super lekker uit....

Geweldig voor de kleinkids smullen

Ziet er heel erg lekker uit. LEKKER.

Oh...lijkt me heerlijk

Ouderwets lekker met zwartepiet en sinterklaas 😍

Jammie jammie ziet er geweldig lekker uit

🎂🎉heel graag voor mijn lieve vriendinnetje Femke!!!🎊🎈🎂

Lekker !!!!! Maar die "lijn " !!!! Of toch maar !!!

Heel graag voor ons AchterkleinDochter liv Steins

Ojeee lekker voor bij de intocht samen met Luca 😍

Lekker😍😍 voor morgen bij de intocht.

Ooooooh!! Jumjumjum! 😍 Dat ziet er echt heel erg lekker uit 😊😊

Die ziet er wel heeel lekkkerrr uit!💕😊

Bohhh lekker ☺️

+ View more comments

Load more

Onze winkel is gesloten op 25, 26 en 27 december en op 1 en 2 januari. Wij wensen u fijne feestdagen! Sluiten