Weetjes

Wist u dat…

Bakkerij Aroma in 1929 voor het eerst haar deuren opende?

In die tijd ging opa Bekkers met paard en wagen lang de deuren. Nu bakken Marcel en Ellen Bekkers met dezelfde passie, bevlogenheid en liefde als hun voorgangers dagelijks talrijke bijzondere broodsoorten, vlaaien en seizoensgebonden lekkernijen.

Wij graag genieten van onze Limburgse natuur?

Wij besteden veel aandacht aan het vinden van de mooiste, eerlijkste en beste streekproducten, vers van het land. Want alleen zo kun je de lekkerste producten maken. De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg.

Wij voornamelijk gebruik maken van Limburgse streekproducten?

De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg: het Kollenberger speltgraan uit Beek, Urmond, Valkenburg, Schinnen en Voerendaal. Het fruit uit Bemelen, noten uit Ospel, zuivel uit Schimmert, mosterd uit Maastricht en Gulpen en Livarspek uit Echt.

Aroma staat voor liefde?

Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai. En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze, met alleen de beste ingrediënten voor u bakken. Wij werken veelal met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak.

Al onze lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken?

Al onze specialiteiten worden met liefde voor u gebakken in een stenen vloeroven. Dit geeft onze broden en vlaaien hun unieke smaak, geur en kleur geeft. Bezoek onze bakkerij en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen.

Vezelrijke voeding belangrijk is voor een goede gezondheid?

Voedingsvezels dragen bij aan een goede gezondheid. Ze zorgen voor een goede darmflora, die zorgt voor een goede weerstand, en stimuleren en bevorderen de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt één van de oudste graansoorten ter wereld is?

Spelt werd van oudsher gebruikt in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het werd later verdrongen door tarwe, die een hogere opbrengst heeft en niet gepeld hoeft te worden. Dit in tegenstelling tot spelt, waarbij na het dorsen het koren van het kaf gescheiden worden.

Spelt goed is voor het milieu?

Spelt stelt weinig eisen aan de bodem en gedijt in bijna elk klimaat. Het heeft minder bemesting nodig dan andere graansoorten en is minder vatbaar voor ziekten. Lekker en goed voor het milieu!

Spelt goed is voor een gezond lichaam?

Spelt zit boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, suikers en vetten. Stuk voor stuk componenten die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Spelt levert een positieve bijdrage aan de stofwisseling en het energiepeil van het lichaam.

Spelt bijdraagt aan een goede darmflora?

Spelt is makkelijk verteerbaar, wat een gunstig effect heeft op de darmflora. Deze zorgt op zijn beurt voor een goede weerstand en stimuleert en bevordert de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt past in een bewuste leefstijl?

Spelt is makkelijk verteerbaar en een goede bron van vitaminen en mineralen als fosfor, ijzer en zink. Spelt heeft een positiever effect op de bloedsuikerspiegel en op uw gewicht dan tarwe en de meeste andere graansoorten.

Vitamines en mineralen onmisbaar zijn?

Vitamines en mineralen komen in kleine hoeveelheden voor in ons voedsel, maar zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Spelt gezonder is dan tarwe?

Spelt lijkt veel op tarwe, maar bevat meer vetten en eiwitten en hogere gehaltes aan vitaminen en mineralen, die een positief effect hebben op de energiehuishouding. Bovendien geeft spelt 3% meer energie, doordat het zetmeel in het graan beter verteerd kan worden.

Spelt een positief effect heeft op de bloedsuikerspiegel?

Spelt bevat essentiële vetzuren en aminozuren. Deze hebben een evenwichtige invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor schommelingen in de bloedsuiker kunnen worden voorkomen.

Speltbroden gezonder zijn dan tarwebroden?

Speltgraan biedt een mooi en gezond alternatief voor dit tarwe. Maak een keuze uit ons ruime assortiment lekkernijen en proef en ervaar zelf de pure smaakbeleving van speltgraan: makkelijk verteerbaar en een bron van vitaminen en mineralen.

Spelt goed is voor hart- en bloedvaten?

Spelt bevat hoogwaardige, onverzadigde vetzuren en géén cholesterine. Spelt reinigt als het ware de bloedvaten en vermindert de kans op hartaandoeningen.

Spelt bijdraagt aan een goed humeur?

Spelt bevat essentiële aminozuren die in het lichaam de productie van hormonen activeren die ervoor zorgen dat we ons blij en gelukkig voelen.

Bakkerij Aroma uitsluitend Kollenberger spelt gebruikt?

Vroeger werd spelt in Sittard op de Kollenberg verbouwd. Inmiddels gebeurt dit op meer plaatsen, maar wij maken alleen gebruik van echt, Kollenberger speltgraan.

Spelt niet geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie?

Spelt bevat een hoog gehalte aan gluten. Dit is gunstig voor het bakken van het brood, maar niet goed voor mensen met een glutenintolerantie.

Spelt niet alleen lekker is in brood?

Bakkerij Aroma bakt heerlijke speltbroden, maar gebruikt spelt ook om overheerlijke vlaaien te bakken. Daarnaast kan spelt ook gebruikt worden om macaroni of andere pasta’s, koekjes, crackers en zelfs pizzabodems te maken. Deze producten zijn naast ons eigen assortiment ook te koop in onze bakkerij.

Wij een neus hebben voor Limburgse specialiteiten?

Voor lekker, eerlijk en Limburgs genieten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens lang en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen. In onze bakkerij vindt u ook verschillende soorten speltpasta, fruitsappen en lekkere jams.

Wij dol zijn op de seizoenen?

Wij laten ons ieder jaargetij opnieuw inspireren door al het lekkers van dat moment. Wat dacht u van zuurkoolvlaai met rookworst en Gulpener Mosterd? Of hartig speltbrood met boerenkool en worst? En ’s zomers is er natuurlijk overheerlijke fruitgebak. Lekker!

Contact

Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 – 531 3225
info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein

Facebook

Wij wensen jullie allemaal hele mooie en smakelijke 🐣 Paasdagen toe. Dank je wel voor iedereen die vandaag onze winkel bezocht heeft en geduldig op zijn beurt heeft gewacht. Wat waren jullie met vele...tot buiten op de stoep stonden jullie zelfs. Een dank je wel aan onze 🙋‍♂️ bakkers, die keihard hun best gedaan hebben om al dat lekkers te maken en last but not least een dank je wel voor onze winkeldames 💁‍♀️. Nu lekker met de voetjes omhoog! Wij gaan van het mooie weer genieten en zijn gesloten t/m dinsdag. Woensdag 24 april staan we weer voor u klaar. ... See MoreSee Less

Wij wensen jullie allemaal hele mooie en smakelijke 🐣 Paasdagen toe. Dank je wel voor iedereen die vandaag onze winkel bezocht heeft en geduldig op zijn beurt heeft gewacht. Wat waren jullie met vele...tot buiten op de stoep stonden jullie zelfs. Een dank je wel aan onze 🙋‍♂️ bakkers, die keihard hun best gedaan hebben om al dat lekkers te maken en last but not least een dank je wel voor onze winkeldames 💁‍♀️. Nu lekker met de voetjes omhoog! Wij gaan van het mooie weer genieten en zijn gesloten t/m dinsdag. Woensdag 24 april staan we weer voor u klaar.

 

Comment on Facebook

Goed gedaan lieve Bakkerij Aroma😘

Ik was erbij...😂fijne paasdagen

Fijne feestdagen 🐔🐓🐣

Geniet allemaal van de paasdagen

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen,,,,geniet van de rust en het prachtige weer!

Fijne paasdagen, goede kwaliteit verkoopt goed!!

de consument moet gewoon terug naar de "kleine man" jullie werken keihard. Hebben uitstekende kwaliteit en dan zie je maar weer dat klanten blijven komen. Ik wens jullie ook fijne dagen!!

Oostblok taferelen😂😂

Jullie bedankt voor alle lekkers te bakken! We komen de Pasen wel door 😁 Jullie ook fijne paas dagen.

Ook voor jullie fijne paasdagen🐣🐇😃🥂

Linda Hut heb je de mensen koffie gegeven

Jullie ook bedankt, het eerste stukje vlaai zojuist al gegeten...wachten tot morgen ging echt niet, zei Michael 😅 hij ruikt zo lekker 🤣Geniet van jullie vrije daagjes!! Tot volgende week 🙋🏻‍♀️

Verdiende rust. VROLIJK Pasen. 🐰🐰👍👍

🐥🐥fijne paasdagen🐣🐣🐣

+ View more comments

Hallo Allemaal,

Let op! We hebben aangepaste openingstijden.

Tot snel en mooie paasdagen.🐰🐤🐥🐰🐣🐝

Team Bakkerij Aroma
... See MoreSee Less

Hallo Allemaal,

Let op! We hebben aangepaste openingstijden. 

Tot snel en mooie paasdagen.🐰🐤🐥🐰🐣🐝

Team Bakkerij Aroma

 

Comment on Facebook

Fijne paasdagen 🐣🌞🐥🐰

Alle 🐣 Paas bestellijsten zijn verwerkt, er kan dus niet meer besteld worden voor morgen en onze bakkers weten wat hun te doen staat 💪!
Het belooft een heel mooi Paasweekend te worden. Wat gaat u doen samen met het gezin? Lekker ontbijten, brunchen of misschien gaat de BBQ wel aan...overheerlijk daarbij zijn natuurlijk onze Knossosstokken 🇬🇷. Heerlijk gevuld met groene pepers en feta en extra lekker met tzatziki. We hebben ze vol op in de winkel liggen!!
Denkt u aan de gewijzigde openingstijden? Vandaag zijn we tot 17 uur geopend, morgen van 8.00-14.00 uur 🙂
... See MoreSee Less

Alle 🐣 Paas bestellijsten zijn verwerkt, er kan dus niet meer besteld worden voor morgen en onze bakkers weten wat hun te doen staat 💪! 
Het belooft een heel mooi Paasweekend te worden. Wat gaat u doen samen met het gezin? Lekker ontbijten, brunchen of misschien gaat de BBQ wel aan...overheerlijk daarbij zijn natuurlijk onze Knossosstokken 🇬🇷. Heerlijk gevuld met groene pepers en feta en extra lekker met tzatziki. We hebben ze vol op in de winkel liggen!!
Denkt u aan de gewijzigde openingstijden? Vandaag zijn we tot 17 uur geopend, morgen van 8.00-14.00 uur :-)

 

Comment on Facebook

De verjaardag vieren van ons beiden op Paasmaandag 💑😁

🏆WE HEBBEN EEN WINNAAR!!!!!!😃

Man Dy, jij bent de gelukkige winnaar van onze Advocaat Room Madelief. Laat ons in een PB even weten of je deze vrijdag of zaterdag komt ophalen in onze winkel.

We waren bijna vergeten een winnaar te trekken uit alle gedeelde berichten maar dank zij de oplettendheid 👍van Sabrina Daan Engels is er een winnaar bekend. Dat verdient wat lekkers dus Sabrina voor jou maken we ook zo'n lekkere Advocaat Room Madelief. Laat je me ook even via een PB weten wanneer je deze komt ophalen?

Niet gewonnen?? De Advocaat Roon Madeliefjes zijn vrijdag en zaterdag nog volop te koop in onze winkel.
... See MoreSee Less

🏆WE HEBBEN EEN WINNAAR!!!!!!😃

Man Dy, jij bent de gelukkige winnaar van onze Advocaat Room Madelief. Laat ons in een PB even weten of je deze vrijdag of zaterdag komt ophalen in onze winkel.

We waren bijna vergeten een winnaar te trekken uit alle gedeelde berichten maar dank zij de oplettendheid 👍van Sabrina Daan Engels is er een winnaar bekend. Dat verdient wat lekkers dus Sabrina voor jou maken we ook zon lekkere Advocaat Room Madelief. Laat je me ook even via een PB weten wanneer je deze komt ophalen?

Niet gewonnen?? De Advocaat Roon Madeliefjes zijn vrijdag en zaterdag nog volop te koop in onze winkel.

 

Comment on Facebook

Oooooh lekker. Ik kom hem zaterdag halen. Dank je wwl

Man Dy volgens mij heb je gewonnen ?😊

Gefeliciteerd man dy

Gefeliciteerd

GEFELICITEERD

Gefeliciteerd....zou ik de koffie maken??😂😂😂😂😂

Gefeliciteerd en smakelijk!

+ View more comments

Hallo Allemaal,

Ondernemen doe je niet alleen. Maar, met veel waardevolle (lokale) andere bedrijven. Dus lieve leveranciers noteer in je agenda: 7 Mei 2019

Jullie ontvangen nog een mail uitnodiging. Echter, willen we jullie wel al digitaal bedanken 😀🤗 voor jullie geweldige samenwerking.

We bake people happy #aroma90

We houden jullie op de hoogte!!!

Lieve groet Team Bakkerij Aroma #Landgraaf

www.bakkerij-aroma.com

#brood #banket #feest #90jaar #landgraaf
... See MoreSee Less

Hallo Allemaal,

Ondernemen doe je niet alleen. Maar, met veel waardevolle (lokale) andere bedrijven. Dus lieve leveranciers noteer in je agenda: 7 Mei 2019

Jullie ontvangen nog een mail uitnodiging. Echter, willen we jullie wel al digitaal bedanken 😀🤗 voor jullie geweldige samenwerking.

We bake people happy #aroma90

We houden jullie op de hoogte!!!

Lieve groet Team Bakkerij Aroma #Landgraaf

www.bakkerij-aroma.com

#brood #banket #feest #90jaar #landgraaf

 

Comment on Facebook

#supportthelocal

🐣🐣 De paaslijsten kunnen vandaag nog ingeleverd worden in onze winkel!! Welk lekkers heeft u uitgezocht? 🐰🐰 ... See MoreSee Less

🐣🐣 De paaslijsten kunnen vandaag nog ingeleverd worden in onze winkel!! Welk lekkers heeft u uitgezocht? 🐰🐰

- BESTEL VIA ONZE WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA 🥖 -

We een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. Snel en makkelijk.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel!

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
... See MoreSee Less

- BESTEL VIA ONZE WEBSHOP 🍞 BAKKERIJ AROMA  🥖  -

We een 👩‍💻👨‍💻 #WEBSHOP waar je brood kunt bestellen. Snel en makkelijk.

!!! Wij bezorgen door heel Nederland 🌍🌍🌍🥖. Wil je genieten van ons heerlijke Aroma brood maar woon je iets verder, geen probleem. Gewoon bestellen via de website:

 www.bakkerij-aroma.com

Makkelijk en super snel! 

Tot straks!

Ellen & Marcel 👨‍🍳👩‍🍳

Follow us on instagram!!!

#delicious #natural #realbread #ambachtelijk #bakker #family #Landgraaf
Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

Paasstollen groot en klein, met of zonder spijs. Over heerlijk uit eigen bakkerij. Bestel ze op tijd voor Pasen. U kunt t/m woensdag 17april bestellen! ... See MoreSee Less

Paasstollen groot en klein, met of zonder spijs. Over heerlijk uit eigen bakkerij. Bestel ze op tijd voor Pasen. U kunt t/m woensdag 17april bestellen!

 

Comment on Facebook

🤪🤪🤪🤪

Hij is heerlijk😀😋

Hij is héél erg lekker😋😁

Heeft u al plannen voor 🐰 Pasen? Onze Advocaat Room Madelief was afgelopen zaterdag op onze Paasproeverij de absolute favoriet. Lekker bij de koffie en extra feestelijk bij de paasbrunch. Wij gaan er 1 weggeven!!! Like onze pagina en deel dit bericht. 🐣 We maken donderdag de winnaar bekend. Met wie zou jij hiervan gaan smullen? 😋😋😋 ... See MoreSee Less

Heeft u al plannen voor 🐰 Pasen? Onze Advocaat Room Madelief was afgelopen zaterdag op onze Paasproeverij de absolute favoriet. Lekker bij de koffie en extra feestelijk bij de paasbrunch. Wij gaan er 1 weggeven!!! Like onze pagina en deel dit bericht. 🐣 We maken donderdag de winnaar bekend. Met wie zou jij hiervan gaan smullen? 😋😋😋

 

Comment on Facebook

Mijn man is met pasen jarig dus dat zou goed uitkomen.

Heel graag zelfs dan neem ik deze mee naar mijn zusje in Bergen op Zoom. Kunnen we samen smullen van deze heerlijke taart.

Karin Piefer hmmm lekker voor bij de koffie, die willen we wel winnen 😍🍀

Met mijn allerliefste man en kinderen heerlijk in de tuin zondag

Ik zal er van genieten samen met Kitty Taheij, Annemarie Taheij van Leeuwen, Lisa Taheij en de rest van de familie. Een heerlijkheid om te zien en zal zeker smaken.

Omdat ik de Pasen op bed vier verzorgen de kinderen een brunch. Daar zou deze zeker bij passen!

Lekker samen met de familie in Arnhem genieten van een Limburgse lekkernij.... dat zou wat zijn hè Ans Scharrenberg en Nina van Meel ...

Ohhh dat ziet er heerlijk uit 😍 en dan zie ik ook nog dat het 'mijn naamgenoot gebak' is. Ik zeg dat is voor mij bestemd😉 Hier zouden wij heerlijk van smullen met de paasdagen toch Harrie Jaeqx en Hilde Meertens🐰

🍀🍀🍀🍀lekker als pleister op de wond na aanrijding dan toch beetje paasgevoel voor me partner en mij 🍀🍀🍀🍀

Lekkerrrrr.smullen samen met Joop Kamerman, Corinne Stoof, en Joke Roor. als we de Swentibold gelopen hebben.

Dat ziet er ook echt wel lekker uit....krijg er al zin in.

Ziet er heerlijk uit lekker voor de Pasen hmmmm

Even delen en met ons gezinnetje lekkersmullen

Met kinderen en kleinzoon 😍😋...de kleinzoon krijgt dan wel een ander gebakje wabnt die is pas 6 😎

Met mijn Fam om een mooie Pasen te vieren 🌺

Oh lekker, mam verrassen met de Pasen en dan samen met ons allen genieten van dit lekkers!😍🍀

Monika Heijltjes en Nicolle Heijltjes advocaat 😍😍 hoeven we mams fles niet leeg te maken bij het ijs. Eens iets anders 😋😋😋

Lars Kleijkers Marianne Janssen en de rest die geen fb heeft.. voor bij oma! 😇

Natuurlijk met mijn dochter Rilana Di Bartolomeo en haar gezin! Eerst brunchen, eitjes zoeken in de tuin en dan koffie de advocaat Room Madelief. Dat zou echt super zijn!😃😍

Heerlijk ,nu mijn bakker failliet is waar ik gewerkt heb wil ik deze heel graag

Mhmm ziet er ook heerlijk uit echt een paasverassing 🍰🐥🐰 zouden wij dat geluk eens hebben...?🍀

Ohh lekker, voor bij de koffie. Altijd heerlijk!!

Dat ziet er lekker uit. Ik zou hem graag willen winnen🤩

jammie, hoef ik niet zelf aan de bak voor pasen!

Ja heerlijk voor de Pasen samen met familie 😃😃😃

+ View more comments

De Paasproeverij is in volle gang. Komt u ook proeven bij Veerle? 🐰🐣🥚 ... See MoreSee Less

De Paasproeverij is in volle gang. Komt u ook proeven bij Veerle? 🐰🐣🥚

 

Comment on Facebook

Jammer, vandaag gaat niet lukken.

Knappe meid😍

Wat is ze al groot, en een knappe meid

Looking good👌🏽 Veerle 😃

Waar rent Marcel nu op af? Het is in ieder geval heel lekker en is morgen te proeven in onze winkel. We hebben dan een 🐰 🥚 Paasproeverij. Al het nieuwe lekkers van de Paaslijst is te proeven 😋. Zien we u dan ook? ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Lekkeeeerrrr

Een nadeel: veel te klein!

Knetter 🤣🤣🤣💃🏽

Mag ik morgen ook zo naar binnen rennen,op weg naar al dat lekkers?!😃😂😉

😋😋

Prachtig die blije kop van m🤣🤣

Slagroomsoezenkrans

Wat lekker weer!

Dat ziet er lekker uit zeg, hmmm

Ziet er goed uit👌

Ik wil jullie complimenteren met jullie koolhydraatarme brood.Heb het al van veel bakkers en winkels geproefd maar is nergens zo lekker als dat van jullie.

Dat ziet er heerlijk uit!

mmm

Tot morgen 🙃

😋

ziet er lekker uit

Heerlijk zeg,smaakvol ziet het uit.

Ut heeft wat weg van bienestich met slagroom en nootjes dat moeten we proeven kan ook nog van soezen beslag zijn ben benieuwd

Ziet er heerlijk uit, weer wat lekkers van bekkers

+ View more comments

Bakkerij Aroma heeft een foto gedeeld.
Bakkerij Aroma

Heerlijk recept met asperges. De ingrediënten van PuurOlijf zijn bij ons te koop!! 😋😋😋 ... See MoreSee Less

Heerlijk recept met asperges. De ingrediënten van PuurOlijf zijn bij ons te koop!! 😋😋😋

 

Comment on Facebook

Leuk Ellen!

Ben helemaal weg van de witte balsamico framboos 🥰 dit ziet er ook lekker uit! Welke hebben jullie hier gebruikt?

Foto is gemaakt door PuurOlijf....niet door ons 🤓

🐣 Pasen komt eraan en dan hebben wij deze Paaslammetjes, een heerlijke vanillecake, weer in onze winkel. U kunt ze ook bestellen voor Pasen via de Paasbestellijst. Deze ligt klaar voor u in de winkel en kan t/m woensdag 17 april ingeleverd worden 🐰. ... See MoreSee Less

🐣 Pasen komt eraan en dan hebben wij deze Paaslammetjes, een heerlijke vanillecake, weer in onze winkel. U kunt ze ook bestellen voor Pasen via de Paasbestellijst. Deze ligt klaar voor u in de winkel en kan t/m woensdag 17 april ingeleverd worden 🐰.

 

Comment on Facebook

Monique Wijnants hij is er weer 😁

mmmmmmm

Wat kosten deze

Veerle verkoopt vandaag cupcakes in onze winkel, € 0,50 per stuk. De opbrengst is voor het project " Schoon water voor iedereen" Komt u haar ook steunen vandaag? 👍🏻😍 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

En ze zijn op!! Super gedaan Veerle, meer dan 200 cupcakes verkocht. Je bent een kanjer 😍

Toppie Veerle!

Geweldig Veerle!

Wat een mooie actie van Veerle. En wat een mooie naam heeft jullie dochter. Onze kleindochter geboren in september vorig jaar heet ook Veerle en is een schatje.😍

En ze zijn lekker 😋👍🏻

Te laat gezien 🙈 maar super dat alles verkocht is 👍💪

Wauw mooi project, ik kom zo langs 👍🥰

Toppie Veerle. Tot zo!

Geweldig Veerle🧁🧁🧁

Jill komt zo een paar kopen!!!

Veerle succes met jouw actie!

+ View more comments

Bakkerij Aroma heeft een bericht gedeeld.
Bakkerij Aroma

😋😋😋 ... See MoreSee Less

😋😋😋

 

Comment on Facebook

Ja heel lekkerrrr.

Lekker.

Jammer waarom altijd dat spijs erin

Er is weer Paasbrood, lekker gevuld met noten, rozijnen en vruchten. En met spijs....hmmmm, kom je proeven? ... See MoreSee Less

Er is weer Paasbrood, lekker gevuld met noten, rozijnen en vruchten. En met spijs....hmmmm, kom je proeven?

 

Comment on Facebook

Hij smaakt heerlijk 👍🏻😊

Rachel-proof🤞🏼

Mmmmmm lekker!

Is me een beetje te ver,maar ziet er lekker uit

Ziet er overheerlijk uit, om van te smullen zeg.

Kan er ook een paasbrood gemaakt worden zonder spijs, vruchtjes, en noten. Gewoon als krentenbrood?

+ View more comments

- Marcel Ba(E)kkers B-Day 🎂🎂🎂 -

Deze jonge man is jarig.🍾🎊 Dikke proficiat met je verjaardag. En neem een stuk vlaai die je zelf met heel veel passie en ambacht hebt gemaakt.

Geniet van je verjaardag en een heel mooie dag.

Team Bakkerij Aroma #Landgaaf. 🍞🍾🎂🎊

www.bakkerij-aroma.com
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Gefeliciteerd en een fijne en gezellige avond.

Proficiat en laatje maar eens goed verwennen🎂🎁🎉🍷

Gefeliciteerd Marcel🌻🌻🌻

Nog van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd Marcel! Loat dich door die vrouwluuj van dich in de watte lègke!

Van harte gefeliciteerd en laat de vlaai smaken 🍰

Beste Marcel, wij wensen jou een heerlijke, warme, stralende, lekkere en ambachtelijke verjaardag!

Marcel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Van harte gefeliciteerd, maak er een gezellige dag van met het gezin en geniet van je geboorte dag. Nog vele jaren in goede gezondheid.

Proficiat Marcel !! Geniet ervan 🎂🍰🎂🍰🎉🍺🎉🍺

Van harte gefeliciteerd! 🎉

Van harte gefeliciTaart🥂🎂

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag

Hartelijk gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst van Riet kroes Schurer 😃😆😉

Hartelijk gefeliciteerd !!!!🎂🎂🎂

Hartelijk gefeliciteerd 🍰🍻

Van Harte Gefeliciteerd Marcel. Laat je maar goed verwennen door die twee vrouwen van je 😉

Hieper de piep hoera.

Van harte gefeliciteerd Marcel!Een mooie dag vandaag!!!🎉🎉💐🥂

Hartelijk gefeliciteerd

Van harte gefelicitaart. Maak er een gezellige dag van.

Super fijne verjaardag gewenst!!

Proficiat en een fijne dag!!😊

Van harte gefeliciteerd!!!!

+ View more comments

- Geschiedenis 🥖🍞 🥐 Bakkerij Aroma -

Het is vandaag #tb - terugblikken naar ons mooie bakkersvak. Wat gaat de tijd snel. We gaan jullie zo nu en dan meer vertellen over onze geschiedenis van 90 jaar - Bakkerij Aroma.

Heb je een leuke vraag? Altijd iets willen weten? Wij horen het graag. En zien je ook graag in onze winkel in Landgraaf.

Tot snel Ellen & Marcel 👩🍳 👨🍳

Bestel je brood via onze webshop:

www.bakkerij-aroma.com

#bread #food #bakkerij #cake #family
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Wat een prachtige foto's, je vader geweldig. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij jullie.

Er is weer aardbeienvlaaaaaaaaai!!! Uiteraard met lekkere Hollandse aardbeitjes. Tot zo! 😍 ... See MoreSee Less

Er is weer aardbeienvlaaaaaaaaai!!! Uiteraard met lekkere Hollandse aardbeitjes. Tot zo! 😍

 

Comment on Facebook

😋

Boh lekker😍

Ziet er overheerlijk en gezond uit.

Heerlijk

Heeeeerlijk!!!

+ View more comments

Load more