Weetjes

Wist u dat…

Bakkerij Aroma in 1929 voor het eerst haar deuren opende?

In die tijd ging opa Bekkers met paard en wagen lang de deuren. Nu bakken Marcel en Ellen Bekkers met dezelfde passie, bevlogenheid en liefde als hun voorgangers dagelijks talrijke bijzondere broodsoorten, vlaaien en seizoensgebonden lekkernijen.

Wij graag genieten van onze Limburgse natuur?

Wij besteden veel aandacht aan het vinden van de mooiste, eerlijkste en beste streekproducten, vers van het land. Want alleen zo kun je de lekkerste producten maken. De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg.

Wij voornamelijk gebruik maken van Limburgse streekproducten?

De ingrediënten voor onze lekkernijen komen uit heel Limburg: het Kollenberger speltgraan uit Beek, Urmond, Valkenburg, Schinnen en Voerendaal. Het fruit uit Bemelen, noten uit Ospel, zuivel uit Schimmert, mosterd uit Maastricht en Gulpen en Livarspek uit Echt.

Aroma staat voor liefde?

Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai. En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze, met alleen de beste ingrediënten voor u bakken. Wij werken veelal met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak.

Al onze lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken?

Al onze specialiteiten worden met liefde voor u gebakken in een stenen vloeroven. Dit geeft onze broden en vlaaien hun unieke smaak, geur en kleur geeft. Bezoek onze bakkerij en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen.

Vezelrijke voeding belangrijk is voor een goede gezondheid?

Voedingsvezels dragen bij aan een goede gezondheid. Ze zorgen voor een goede darmflora, die zorgt voor een goede weerstand, en stimuleren en bevorderen de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt één van de oudste graansoorten ter wereld is?

Spelt werd van oudsher gebruikt in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het werd later verdrongen door tarwe, die een hogere opbrengst heeft en niet gepeld hoeft te worden. Dit in tegenstelling tot spelt, waarbij na het dorsen het koren van het kaf gescheiden worden.

Spelt goed is voor het milieu?

Spelt stelt weinig eisen aan de bodem en gedijt in bijna elk klimaat. Het heeft minder bemesting nodig dan andere graansoorten en is minder vatbaar voor ziekten. Lekker en goed voor het milieu!

Spelt goed is voor een gezond lichaam?

Spelt zit boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, suikers en vetten. Stuk voor stuk componenten die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Spelt levert een positieve bijdrage aan de stofwisseling en het energiepeil van het lichaam.

Spelt bijdraagt aan een goede darmflora?

Spelt is makkelijk verteerbaar, wat een gunstig effect heeft op de darmflora. Deze zorgt op zijn beurt voor een goede weerstand en stimuleert en bevordert de stoelgang. Bovendien zorgen vezels voor een verzadigd gevoeld na het eten, waardoor je minder gaat eten.

Spelt past in een bewuste leefstijl?

Spelt is makkelijk verteerbaar en een goede bron van vitaminen en mineralen als fosfor, ijzer en zink. Spelt heeft een positiever effect op de bloedsuikerspiegel en op uw gewicht dan tarwe en de meeste andere graansoorten.

Vitamines en mineralen onmisbaar zijn?

Vitamines en mineralen komen in kleine hoeveelheden voor in ons voedsel, maar zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Spelt gezonder is dan tarwe?

Spelt lijkt veel op tarwe, maar bevat meer vetten en eiwitten en hogere gehaltes aan vitaminen en mineralen, die een positief effect hebben op de energiehuishouding. Bovendien geeft spelt 3% meer energie, doordat het zetmeel in het graan beter verteerd kan worden.

Spelt een positief effect heeft op de bloedsuikerspiegel?

Spelt bevat essentiële vetzuren en aminozuren. Deze hebben een evenwichtige invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor schommelingen in de bloedsuiker kunnen worden voorkomen.

Speltbroden gezonder zijn dan tarwebroden?

Speltgraan biedt een mooi en gezond alternatief voor dit tarwe. Maak een keuze uit ons ruime assortiment lekkernijen en proef en ervaar zelf de pure smaakbeleving van speltgraan: makkelijk verteerbaar en een bron van vitaminen en mineralen.

Spelt goed is voor hart- en bloedvaten?

Spelt bevat hoogwaardige, onverzadigde vetzuren en géén cholesterine. Spelt reinigt als het ware de bloedvaten en vermindert de kans op hartaandoeningen.

Spelt bijdraagt aan een goed humeur?

Spelt bevat essentiële aminozuren die in het lichaam de productie van hormonen activeren die ervoor zorgen dat we ons blij en gelukkig voelen.

Bakkerij Aroma uitsluitend Kollenberger spelt gebruikt?

Vroeger werd spelt in Sittard op de Kollenberg verbouwd. Inmiddels gebeurt dit op meer plaatsen, maar wij maken alleen gebruik van echt, Kollenberger speltgraan.

Spelt niet geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie?

Spelt bevat een hoog gehalte aan gluten. Dit is gunstig voor het bakken van het brood, maar niet goed voor mensen met een glutenintolerantie.

Spelt niet alleen lekker is in brood?

Bakkerij Aroma bakt heerlijke speltbroden, maar gebruikt spelt ook om overheerlijke vlaaien te bakken. Daarnaast kan spelt ook gebruikt worden om macaroni of andere pasta’s, koekjes, crackers en zelfs pizzabodems te maken. Deze producten zijn naast ons eigen assortiment ook te koop in onze bakkerij.

Wij een neus hebben voor Limburgse specialiteiten?

Voor lekker, eerlijk en Limburgs genieten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens lang en laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke geur en volle smaak van onze lekkernijen. In onze bakkerij vindt u ook verschillende soorten speltpasta, fruitsappen en lekkere jams.

Wij dol zijn op de seizoenen?

Wij laten ons ieder jaargetij opnieuw inspireren door al het lekkers van dat moment. Wat dacht u van zuurkoolvlaai met rookworst en Gulpener Mosterd? Of hartig speltbrood met boerenkool en worst? En ’s zomers is er natuurlijk overheerlijke fruitgebak. Lekker!

Contact

Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 – 531 3225
info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein

Facebook

Onze prijswinnares heeft vandaag samen met haar dochtertjes de gewonnen Herfstcake 🍂 opgehaald. Laat hem lekker smaken Judith 😋
We wensen iedereen een heel fijn weekend toe. Dinsdag zijn wij weer voor u geopend.
... See MoreSee Less

Onze prijswinnares heeft vandaag  samen met haar dochtertjes de gewonnen Herfstcake 🍂 opgehaald. Laat hem lekker smaken Judith 😋
We wensen iedereen een heel fijn weekend toe. Dinsdag zijn wij weer voor u geopend.

 

Comment on Facebook

Hier staat hij ook op tafel ,gisteren vanuit voerendaal komen halen. Heerlijk . Proficiat met de gewonnen cake

Wij genieten nu ook foto lukt niet. Kan ik niet plaatsen maar erg lekker. 👍

Och wat leuk! 😀 Smakelijk!! 🥧

Leuk Judith 👍

Smakelijk

+ View more comments

Dank je wel PuurOlijf voor het prachtige bloemstuk!! Hier worden we heel blij van 😁. Vandaag zijn we tot 15 uur geopend en alleen vandaag nog 10 harde broodjes voor €3,00. Tot zo 🍞🥨🥐🍰🥧 ... See MoreSee Less

Dank je wel PuurOlijf voor het prachtige bloemstuk!! Hier worden we heel blij van 😁. Vandaag zijn we tot 15 uur geopend en alleen vandaag nog 10 harde broodjes voor €3,00. Tot zo 🍞🥨🥐🍰🥧

 

Comment on Facebook

Jacqueline bloemist

Prachtig Ellen 👍

Puur olijf sinaasappel olie en frambozen azijn. Wat is dat een lekkere combinatie.

En de winnaar van onze Herfstcake is................

Judith Grouls- van de Goor! 🎉🎉

Voor jou ligt deze zaterdag klaar in onze winkel. We zijn van 7.00 tot 15.00 uur geopend.
Niet gewonnen? U kunt deze ook bestellen, ☎️ 045-5313225.
... See MoreSee Less

En de winnaar van onze Herfstcake is................

Judith Grouls- van de Goor! 🎉🎉

Voor jou ligt deze zaterdag klaar in onze winkel. We zijn van 7.00 tot 15.00 uur geopend.
Niet gewonnen? U kunt deze ook bestellen, ☎️ 045-5313225.

 

Comment on Facebook

Oh ik zie nu pas dat ik er ook nog een had kunnen winnen deze week 😂 Gefeliciteerd Judith met deze heerlijke prijs!

Van harte Judith! Smakelijk!

Judith Grouls - van de Goor proficiat!!🎉 Geniet van deze heerlijk prijs😘

Judith Grouls - van de Goor Proficiat!

Hey Judith Grouls - van de Goor proficiat!!

Judith Grouls - van de Goor proficiat! Wij komen op de koffie😋🤪

Laat hem smaken. Lekker hoor. 😁

Hey geluksvogel Judith Grouls - van de Goor!! Laat het smaken, is jullie van ♥️te gegund! 😘

Haha Judith Grouls - van de Goor, goed bezig. Laat het smaken

Heerlijk bedankt @aroma, ome Thijs Van de Goor dat wordt even een uurtje klussen morgen😉🍰

+ View more comments

Nieuw Nieuw Nieuw
Focaccia's met zuurkool, worst, mosterd en 🥓spekjes en overbakken met 🧀 kaas......lekker bij de lunch of vanavond met een glaasje wijn 🍷 Met wie ga jij deze delen?
... See MoreSee Less

Nieuw Nieuw Nieuw 
Focaccias met zuurkool, worst, mosterd en 🥓spekjes en overbakken met 🧀 kaas......lekker bij de lunch of vanavond met een glaasje wijn 🍷 Met wie ga jij deze delen?

 

Comment on Facebook

Ziet supper lekker uit

Oww lekker. 👍

Mmmmmm

Ziet er lekker uit 👌

Niks delen!! 😀

Harry van der Mierden

Roger 😋😋

Tom Rutten Moet jij nog brood halen? I want thisss 😬

John Gielissen is iets voor jou

+ View more comments

Onze 🍂 Herfstcake in een nieuw jasje maar nog steeds even lekker 😋😋😋. Volop gevuld met appeltjes en noten......
We gaan dit weekend een Herfstcake weggeven. Like onze pagina en deel dit bericht openbaar en wie weet ben jij de winnaar dit weekend!
... See MoreSee Less

Onze 🍂 Herfstcake in een nieuw jasje maar nog steeds even lekker 😋😋😋. Volop gevuld met appeltjes en noten......
We gaan dit weekend een Herfstcake weggeven. Like onze pagina en deel dit bericht openbaar en wie weet ben jij de winnaar dit weekend!

 

Comment on Facebook

een echte opkikker voor de druilerige herfst

Heerlijk voor mijn zoon die maandag 18 wordt.

Voor deze bakker fiets ik elke week om!

Zooo lekker!!! Ik zag hem liggen vanochtend in de winkel. Zou geweldig goed uitkomen als we hem winnen, dit weekend vieren we de verjaardag van onze dochter.

Heerlijk extraatje naast de vlaai zaterdag tijdens de verjaardag van mijn zoon

Waauw dat ziet er lekker uit een goddelijke idee voor de herfst.😋😘👌🤭

Heelijk we hpuden van de herfst. Wind regen en...herfstcake.😍

Heerlijk ik doe mee 🍀🍀🍀

Een van mijn favorieten! Hoop hem te winnen🙏🏻

Ziet eruit om op te eten, alweer zo'n heerlijk product van Bakkerij Aroma

Ziet er heerlijk uit!!!!

Hij ziet er netjes uit overheerlijk uit. Héél graag zelfs. Heb hem gedeeld. Nu heeeeeel hard duimen.

Onze schoonzoon ziet 30 sept Abraham, wij gaan duimen 🍀🍀🍏🥜verrassing

Heerlijk,zeker met dit herfstweer.🍀🍀🍀👍

Heerlijk.ik doe mee🍀🍀🍀

Ow lekker misschien ga ik de herfst zo toch nog leuk vinden 🍂🍁😋

Ja dat lijkt me heerlijk ben bijna vier en vijftig jaar getrouwd lijkt me ook geweldig

Ik doe graag mee voor mijn moeder. Al een paar daagjes zin in cake/koek. Deze zal ze heerlijk vinden. Duimpjes draaien

Wow die ziet er heerlijk uit! Als ik m niet win, dan wil ik m bij deze alvast bestellen voor zaterdag😍🍁🍂🍃🕸🌧🌬

Hmmmm....die ziet er heerlijk uit 😳🤪

Oh heel graag! Beter kun je het begin van de herfst toch niet vieren he?

Een heerlijke herfstcake voor bij het klussen dit weekend is wel welkom😉. Dan kom je wel helpen toch Thijs Van de Goor😂.

Altijd lekker 👍🥰👍😘

Lekker. Ik wil proeven....

lijkt me heerlijk!

+ View more comments

Jong en oud geniet van onze bossebollen 😍 (Livia is ons petekindje #trots) ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Heerlijk toch?!

Wat wordt ze al groot!

Die neem ik de volgende keer mee. Zouden ze net zo lekker zijn als die uit 's-Hertogenbosch?

Wat u sjatje🥰🌈

Nou ze lust het wel Wat schattig

+ View more comments

Speculaasjes net uit de oven. We hebben er weer een heleboel gebakken. Vind jij ze lekkerder 😋 mét of zonder amandel? ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Ik vind ze alle twee lekker!

Hmmmmm we love 🍪🍪🍪

Met mmmmmmm

Hmmm, met amandel is wel "errug lekker"

Allebei zijn ze heeeeel lekker

Ik mis de "vind ik lekker" like😋

+ View more comments

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

Er is weer SPECULAAAAAAAAS! Uiteraard met of zonder amandel. Kom je proeven? ... See MoreSee Less

Er is weer SPECULAAAAAAAAS! Uiteraard met of zonder amandel. Kom je proeven?

 

Comment on Facebook

🤗

Oeh lekker😋

Jammie die zijn zò lekker.😜😜😜

Hmmmmmm heel lekker.

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Ik hoop de volgende keer te mogen mee genieten!

Ik kijk terug op n geweldige dag!!! Local markt maar vooral “ kijkje in de keuken “ van jullie mooie bakkerij werd erg op prijs gesteld! Heerlijke producten van n echte warme bakker . Top en eerlijk bedrijf! Chapeau😘

Vanmorgen de bakkerij bezocht, veel gezien, zeer leerzaam, en het was goed opgezet, vooral als je nog nooit achter de schermen hebt mogen kijken. Ellen en Marcel hartelijk dank voor de genote gast vrijheid. Groetjes van Tiny en Jan Engelen

Het was gezellig, heerlijke verse vlaai geproefd. Lekkere streekproducten mogen proeven (en gekocht natuurlijk). Doen jullie super goed bakkerij Aroma!!

Get ready Local Market laatste puntjes op de i - wij zijn open 🍰☕️🥖☀️ ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Het was een hele fijne dag, leuke om weer eens in een bakkerij te kunnen zijn, goed georganiseerd, lekkere dingen gekocht, kortom zeer geslaagd!👍

Helaas niet kunnen komen... gelukkig kunnen we wel altijd van jullie heerlijke broden, vlaaien enz smikkelen 😉

Danny Faessen 😁💕

Ik wens jullie heel veel plezier

Heel veel plezier👍

Zo jammer dat ik niet kan komen, super leuk dit!

Zag er goed uit ,toen ik er langs wandelde

Wat ziet het gezellig uit!!!

+ View more comments

- D-day Local Market -

Vandaag staat op de planning Local Market vanaf 1000 uur. Zien we je vandaag daar? En neem ook mooi weer en de zon mee. 😎☀️☀️☀️

We bake people happy #aroma90

We houden jullie op de hoogte!!!

Lieve groet Team Bakkerij Aroma #Landgraaf

www.bakkerij-aroma.com

#brood #banket #feest #90jaar #landgraaf #aroma90
... See MoreSee Less

- D-day Local Market - 

Vandaag staat op de planning Local Market vanaf 1000 uur. Zien we je vandaag daar? En neem ook mooi weer en de zon mee. 😎☀️☀️☀️

We bake people happy #aroma90

We houden jullie op de hoogte!!!

Lieve groet Team Bakkerij Aroma #Landgraaf

www.bakkerij-aroma.com

#brood #banket #feest #90jaar #landgraaf #aroma90

 

Comment on Facebook

Een hele mooie dag vandaag 💝, enjoy!

Super leuk om een kijkje in jullie keuken te nemen en te proeven!👍

Het was zeer interessant en leerzaam om eens achter de schermen te mogen kijkje en proeven als consument. Petje af voor de goede organisatie

Veel plezier vandaag!

Veel plezier vandaag

Laterzzzzzz!

+ View more comments

Bakkerij Aroma is bij Bakkerij Aroma.
Bakkerij Aroma

Ons professionele springkussentestteam 😉 keurt hem goed! Met dank aan Sjiek4you verhuur festijn 🎈 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Qwen Cleiren Van Wagenveld 😍

Heel veel succes lieverdjes Ellen Bekkers-Timmers en @ Marcel Bekkers😘

Hahahaha en noe mam nog...

Ik zie je nergens.....

Oh yeahhhhhhh

Oooeehhh. Die komen wij ook testen morgen 😀😀👌

+ View more comments

Wie heeft onze advertentie in de krant gespot? 🗞🗞🗞📰 ... See MoreSee Less

Wie heeft onze advertentie in de krant gespot? 🗞🗞🗞📰

 

Comment on Facebook

Was leuke advertentie

Wij in waubach

Wij in Kerkrade

Wij

Wij

Jammer genoeg niet, waar wij zijn hebben ze onze krant niet 🚡⛄🌞

Wij ook!! VANDAAG!!!

Wij ook in Heerlen

Nu wel...

Ikke

+ View more comments

Bakkerij Aroma is in Maastricht.
Bakkerij Aroma

Aanwezig bij 🏊‍♂️Swim to Fight Cancer in Maasticht aan de Maas. Hier wordt door heel veel toppers 1 of 2 km gezwommen 🏊‍♀️ in de Maas. Geweldig en wat een sfeer!! In onze winkel kun je deze week nog doneren in de speciale spaarpot Swimpy bij de kassa. ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Dan heb je waarschijnlijk onze buurman ook gezien! Hij is eerste geworden bij de 1 km!

Bakkerij Aroma is bij Brouwerij de Fontein.
Bakkerij Aroma

Weer heerlijke bierbostelbroodjes afgeleverd bij Brouwerij de Fontein in Stein. Het is nog heerlijk terrasweer dus ik zou zeggen...ga een lekker biertje drinken op het terras 🍺🍷☕🍽 ... See MoreSee Less

Weer heerlijke bierbostelbroodjes afgeleverd bij Brouwerij de Fontein in Stein. Het is nog heerlijk terrasweer dus ik zou zeggen...ga een lekker biertje drinken op het terras 🍺🍷☕🍽

 

Comment on Facebook

Er hangt genoeg hop om te oogsten ook zie ik

Lonneke Brouns-Dings, gebruiken jullie hop uit eigen tuin? 🤔😁

Wat zijn bierbostelbroodjes???

- Local Market 🍪🍰☕️15 september -

We hebben een mooi programma voor 15 september. Waar je heerlijk kunt komen kijken, proeven en doen.

Laat ons weten of je erbij bent en tag degene met wie je wilt komen.

" We bake 🍞 people Happy "

Tot dan.

Ellen, Marcel & Veerle

Volg jij ons al op instagram?

www.instagram.com/bakkerijaroma/
... See MoreSee Less

- Local Market 🍪🍰☕️15 september -

We hebben een mooi programma voor 15 september. Waar je heerlijk kunt komen kijken, proeven en doen.

Laat ons weten of je erbij bent en tag degene met wie je wilt komen.

 We bake 🍞 people Happy 

Tot dan.

Ellen, Marcel & Veerle

Volg jij ons al op instagram?

https://www.instagram.com/bakkerijaroma/

" Just roll with it in the weekend "

Now you know 🍞

Fijn weekend.

Ellen & Marcel #Landgraaf

Bestel je brood via onze webshop:
www.bakkerij-aroma.com

#food #cake #chocolate #chocolate #cake #party
... See MoreSee Less

 Just roll with it in the weekend 

Now you know 🍞

Fijn weekend.

Ellen & Marcel #Landgraaf

Bestel je brood via onze webshop:
www.bakkerij-aroma.com

#food #cake #chocolate #chocolate #cake #party

 

Comment on Facebook

Prettig weekend allemaal! 😀😎😎

Bakkerij Aroma heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Bakkerij Aroma

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Dat klinkt goed!

Load more