Hoe werkt het

Welkom bij de webwinkel van Bakkerij Aroma!
Bestel eenvoudig onze broden online

Het ontstaan van een webwinkel

Iedere ochtend voor dageraad oefenen onze bakkers hun ambt uit, waarbij zij onze karakteristieke broden met veel liefde voor u bereiden.
Het idee van een webwinkel ontstond uit de groeiende behoefte van de klant, om naast in de regio te laten bezorgen, ook landelijk te verzenden. Telefonisch of per mail werden de gewenste producten doorgegeven, totdat wij dachten: hé, dat moet makkelijker kunnen!

From Limburg with love

Wij willen meer mensen laten genieten van ons brood, en tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde, bewuste levenswijze. Daarom zijn onze broden, aromatisch en met pure ingrediënten bereid, nu vanuit overal in Nederland te bestellen.
Proef de Limburgse bodem, in onze spelt- rogge- en biologische broden, bereid met regionale producten en zonder chemische toevoegingen.

Bekijk het totale assortiment

Speciale wensen

Wilt u (op advies van Mevrouw van der Kemp, van Praktijk voor Biologische Geneeskunde) uw brood gemaakt met desem? Wilt u uw broden liever ongesneden, of heeft u andere wensen? Geef dit dan aan op het bestelformulier, bij de bestelnotities; ons bakkers-team staat voor u paraat!

Leverdagen

Laat uw bestelling bezorgen wanneer het u uitkomt!
Wij verzenden door heel Nederland, u kunt uw bestelling door PostNL laten bezorgen op donderdag of vrijdag. De gewenste leverdatum kunt u selecteren op het afrekenformulier.

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij een PostNL locatie, meestal kunt u het pakket dan na 15:00 uur ‘s middags afhalen.

Bestellen voor 18:00 uur? Altijd lekker dagvers!

Elke ochtend zijn onze bakkers al ver voor dageraad druk in de weer met het bereiden van onze broden en andere specialiteiten. Omdat wij al onze producten dagvers aan onze klanten willen aanbieden, werken wij elke dag keihard om onze bakkerij te vullen met verse producten en om alle online bestellingen te verwerken. Bepaalde producten vergen net wat meer productietijd dan het gemiddelde brood. Wij raden daarom aan om uw online bestelling op weekdagen vóór 18:00 uur te plaatsen.  Zo komt uw bestelling ruim op tijd bij ons binnen voor verwerking en bent u ervan verzekerd dat onze bakkers genoeg tijd hebben om alle producten in uw bestelling te bereiden en bakken.

Plaatst u uw bestelling na 18:00 uur of later op de avond, dan kan het voorkomen dat wij uw bestelling niet compleet kunnen maken voor de door u gewenste leverdatum. Uw bestelling wordt dan pas op de eerstvolgende bezorgdag geleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling, in de meeste gevallen zal dit € 6,95 zijn, besteld u meer dan 13 broden? Dan zullen wij meerdere pakketten verzenden, en worden de verzendkosten berekend per pakket. In uw winkelmand kunt u de accurate verzendkosten zien, alvorens u door gaat naar de afrekenpagina.

Contact

Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 – 531 3225
info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223

Openingstijden

Maandag & Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Vrijdag: 08.00u tot 18.00u
Zaterdag: 07.00u tot 15.00u
Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!
Ik ben
Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons