FacebookTwitterLinkedIn


Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 - 531 3225

info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223


Openingstijden:
Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein   

Speltbroden

Afbeelding-346De speltbroden van Bakkerij Aroma

Bayerisch Landbrood
Dit authentieke ronde vloerbrood dankt zijn naam aan de vroegere bakwijze in Duitsland. De natuurdesem uit eigen bakkerij geeft het brood zijn typische volle smaak en zachte structuur. Het brood zit boordevol gemalen spelt, rogge en gezeefde speltvolkoren korrels. Vezelrijk en ideaal om de dag mee te beginnen.

Oberlander Spelt Wit
Dit knapperige witte vloerbrood heeft een aangenaam luchtige structuur. Het brood bevat natuurdesem uit eigen bakkerij en extra vergine olijfolie. Vezelvrij, maar erg gezond door de uitgebalanceerde combinatie van spelt- en roggebloem en dus een perfecte hongerstiller.

Berliner Landbrood
Dit grijze vloerbrood heeft een verrassend volle smaak. Deze wordt verkregen door aantal mooie ingrediënten: fijn en grof gemalen speltkorrels, op hoge temperatuur geroosterd roggemeel, natuurdesem uit eigen bakkerij en extra vergine olijfolie. Het brood is gevuld en bezaaid met smakelijke zonnebloempitten, die zorgen voor een ietwat pittige, nootachtige smaak.

Limburgs Landbrood
Dit zachte, meergranen speltvloerbrood heeft een fraaie, donkere kleur. Een bron van vezels, vitaminen en mineralen, waarin de fijnproever onder andere de smaak van geroosterde rogge, zonnebloempitten, lijn- en sesamzaad zal herkennen. Om het af te maken is het brood rijkelijk bezaaid met pompoenpitten en havervlokken. Goed voor lijf en leden.

Gelders Volkoren
Dit stevige, volkoren busbrood bevat zeer grof gemalen speltkorrels en is daardoor ideaal voor mensen met een verstoorde darmflora. De vezeldelen bevorderen de stoelgang en hebben bovendien een hoge voedingswaarde. Een mooi en gezond brood.

Speltbruin
Dit geurige, lichtbruine vloerbrood brengt de pure smaakbeleving van speltgraan. Het zit boordevol vezels en is toch lekker los en luchtig. De knapperige korst zorgt voor een aangename variatie. Ideaal voor de moeilijke broodeter.

Korenrijk
Dit smakelijke busbrood heeft een heerlijk krokante korst en zachte kern. Het is bereid met natuurdesem uit eigen bakkerij, extra vergine olijfolie en bevat onder andere fijn gemalen speltkorrels, zemelen, havervlokken, gerstevlokken en maïsgries. Lekker verantwoord.

Vikorn
Dit lekker gezonde busbrood is herkenbaar aan de ingesneden V. Donker van kleur, met onder andere fijn gemalen speltkorrels, lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten. Bereid met extra vergine olijfolie. Een kostelijke smaakmaker, boordevol vitaminen en mineralen.

Molenbrood
Dit verrukkelijke, lichtbruine vloerbrood is lekker stevig en zit boordevol vezels. Het smaakt zoals echt speltgraan behoort te smaken. De extra vergine olijfolie waarmee het bereid is, geeft het brood nog weer net iets extra’s. Speltbrood zoals het hoort te zijn.

Boerenmix
Dit licht meergranen vloerbrood is bereid met natuurdesem uit eigen bakkerij, die het brood zijn typische volle smaak en zachte structuur geeft. Het bevat onder andere fijn gemalen speltkorrels, zemelen, havervlokken, gerstevlokken en maïsgries. Gezond en verantwoord.

Zeebonk
Dit donkere, stevige busbrood is ideaal om de gezonde honger te stillen. De combinatie van extra vergine olijfolie en talrijke pure ingrediënten als gemalen speltkorrels, geroosterde rogge, zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, pompoenpitten en havervlokken, draagt bij aan een goede weerstand en geeft het brood bovendien een stoer en energierijk karakter.