FacebookTwitterLinkedIn


Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 - 531 3225

info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223


Openingstijden:
Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein   

Speciaalbroden

speciaal29De speciaalbroden van Bakerij Aroma


Crackers

Deze heerlijk krokante crackers op basis van speltbloem en speltmeergranen zijn rijkelijk bezaaid met zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad. Lekker luchtig en erg gezond.  En probeer ook eens de hartige crackers, afgewerkt met kaas, karwijzaad en zeezout.
Tip! Lekker bij de lunch

Lössbrood
Dit authentieke, ronde vloerbrood is pure verwennerij.
Bereid met mooie en eerlijke streekproducten. De volle smaak wordt verkregen door een weloverwogen mix van grof gemalen en hele speltkorrels, lijnzaad en sesamzaad, soepel vermengd met natuurdesem uit eigen bakkerij en extra vergine olijfolie. Een vezelrijke traktatie vol vitaminen en mineralen.
Tip! Lekker bij een hartige soep

Lössbrood met spek en noten
Dit compacte speltvloerbrood is een heerlijk geurende, stevige verwenner. Bereid met hele Limburgse hazelnoten en stukjes spek van het Livar Kloostervarken. De basis wordt gevormd door een uitgebalanceerde mix van grof gemalen en hele speltkorrels, lijnzaad en sesamzaad, soepel vermengd met natuurdesem uit eigen bakkerij en extra vergine olijfolie. Een speciaalbrood dat zijn gelijke niet kent.
Tip! Lekker hartig bij de borrel

Mosterdbrood
De korst van deze lichtbruine smaakmaker is ingesmeerd met Maastrichtse kruidenmosterd en daarna rijkelijk bezaaid met malse zonnebloempitten. Bereid met geraspte kaas. Een speciaal speltbrood met een licht gekruide, ietwat pittige smaak. Heerlijk hartig.
Tip! Lekker met kaas een lekker glaasje wijn

Mueslibrood
Dit overheerlijke mueslibrood heeft een verrassend lichtbruine kleur en een ietwat vaste structuur. Bereid met natuurdesem uit eigen bakkerij, hele Limburgse hazelnoten, rozijnen en een mooie mix van fijn en grof gemalen speltkorrels en fijn gemalen rogge. Energierijk en stilt de honger.
Tip! Ook lekker als tussendoortje, met een dun laagje roomboter

Pompoenbrood
Dit vriendelijke, ronde speltvloerbrood is rijkelijk gevuld en bezaaid met smakelijke pompoenpitten. Een bron van vitaminen en mineralen, die onder andere bijdragen aan een goede stofwisseling. Lekker bij ontbijt of lunch.
Tip! Ook lekker als verantwoord tussendoortje.

Vijgenbrood
Dit heerlijk geurende vloerbrood bakt in de oven open, waardoor het zijn uitnodigende, krokante uiterlijk krijgt. Rijkelijk gevuld met vijgen, dadels en hele Limburgse hazelnoten. Een combinatie die het prima doet samen met de fijn gemalen speltkorrels.
Tip! Lekker met Franse kaas en een glaasje wijn

Yoghurt-Honingbrood
Dit sierlijke vloerbrood is knapperig van buiten en heerlijk luchtig van binnen. Het brood heeft een fris zoetzure smaak en is erg gezond door de uitgebalanceerde combinatie van spelt- en roggebloem.
Tip! Lekker bij een zomerse picknick

 

speciaal27


"Wij houden rekening met de seizoenen, daarom zijn sommige van deze broden niet het hele jaar verkrijgbaar".