FacebookTwitterLinkedIn


Bakkerij Aroma
Op de Heugden 42
6371 XM Landgraaf

Tel: 045 - 531 3225

info@bakkerij-aroma.com

KvK-nummer: 14049223


Openingstijden:
Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
08.00u tot 18.00u

Zaterdag:
07.00u tot 15.00u

Parkeren kan op ons
eigen parkeerterrein   

De roggebroden van Bakkerij Aroma

Foto-website-023Al onze roggebroden zijn bereid met Limburgse Spelt en Limburgse Rogge. De broden zijn bereid met natuurdesem uit eigen bakkerij en bevatten geen conserveringsmiddelen. Lekker in alle jaargetijden. En mits koel bewaard blijven onze roggebroden lange tijd smakelijk vers.

Donker Volkoren
Dit volkoren roggebrood dankt zijn donkere kleur en hartige smaak aan de rijke combinatie van speltvolkoren en gebroken speltkorrels. Geschikt voor mensen met een verstoorde darmflora. De vezeldelen bevorderen de stoelgang en hebben een hoge voedingswaarde.
Tip! Lekker bij een kom erwten- of bonensoep

Limburgse Rogge
Dit Limburgse Roggebrood heeft een heerlijk verfijnde smaak. Het bevat natuurdesem uit eigen bakkerij en grove vezels van gemalen spelt en rogge. Door deze uitgebalanceerde combinatie niet alleen erg gezond, maar ook een perfecte hongerstiller.
Tip! Lekker met zowel hartig als zoet beleg

Foto-website-031Noten-rozijnenbrood
Deze lekkere verwenner is bereid met hele Limburgse hazelnoten en fruitige rozijnen. De basis bestaat uit fijn en grof gemalen speltkorrels en fijn gemalen rogge, soepel vermengd met natuurdesem uit eigen bakkerij. Gezond en verantwoord.
Tip! Lekker als tussendoortje, met een dun laagje roomboter

Sovital
De volle smaak van ons Sovital wordt verkregen door een weloverwogen mix van grof gemalen speltkorrels, lijnzaad en sesamzaad, havervlokken en knapperige pompoen- en zonnebloempitten. Een vezelrijke traktatie boordevol vitaminen en mineralen.
Tip! Extra lekker met hartig beleg

Sjeeter Pekske
De typische smaak van het Sjeeter Pekse wordt verkregen door de combinatie van geroosterde rogge, lijnzaad en zonnebloempitten, soepel vermengd met natuurdesem uit eigen bakkerij. Lekker stevig en een absolute aanrader!
Tip! Lekker met kaas en een glaasje wijn

Sterrebrood
Dit lichte roggebrood heeft een aangenaam zachte structuur en dito smaak. Het kent dezelfde samenstelling als ons Limburg Rogge. Is net zo gezond en smakelijk, maar heeft door de speciale bereidingswijze toch weer net een andere smaak en structuur.
Tip! Lekker met een zachte kaas

Vijgen-abrikozenbrood
Dit zoetzacht geurende roggebrood is rijkelijk gevuld met vijgen en grof gesneden smeuïge abrikozen. Een perfecte combinatie met de fijn gemalen speltkorrels en roggevezels. En uiteraard ook weer bereid met natuurdesem uit eigen bakkerij.
Tip! Lekker met Franse kaas en een glaasje wijn

Brikske
De korst van deze robuuste smaakmaker barst in de oven open en geeft het brood een authentieke uitstraling. Gebakken naar eigen recept van Marcel, met een ouderwets lekkere smaak dankzij de combinatie van geroosterde rogge, zonnebloempitten, lijn- en sesamzaad.
Tip! Uitermate geschikt voor een stevige lunch


Boerenrogge

Dit vloerroggebrood heeft een zachte korst en luchtige structuur, maar een verrassend stevige smaak. Door de uitgebalanceerde combinatie van fijn en grof gemalen spelt- en roggekorrels bijzonder vezelrijk en extra smakelijk door de smaak van geroosterde rogge.
Tip! Lekker met zowel hartig als zoet beleg

Aroma Speltvolkoren
Dit heerlijk geurende speltroggebrood bevat naast gemalen spelt- en rogge ook gebroken speltkorrels. Dankzij zijn hoge voedingswaarde is het, net zoals het Donker Volkoren, zeer geschikt voor mensen met een verstoorde darmflora. Gezond en verantwoord.
Tip! Erg lekker met hoofdkaas